fbpx

Calisthenics

Hold Træning

Til dig der gerne vil træne på et fast hold 1-2 x om ugen og forbedre din styrke, teknik og kondition.

Hvad
Kan du forvente?

Calisthenics holdene er et medlemsskab til dig, der ønsker at blive stærk, øge dit generelle velvære og få mere energi og glæde i din hverdag.

Det er vanvittigt sjovt og motiverende, at træne sammen på et hold. Mange oplever, at det er langt nemmere at komme afsted til træning når man er en del af et fast hold. Dette er også grunden til at mange vælger calisthenics holdet til.

Calisthenics holdene lægger sig så tæt op af personlig træning som muligt, da du træner på et lille hold med max 5 andre personer og til en meget mere overkommelig pris end personlig træning.

Med Calisthenics holdet får du skabt en god og struktureret træningsrutine da du altid træner på det samme faste tidspunkt. Du vælger selv om du vil tilmeldes et hold, der træner 1 eller 2 x om ugen. 
Træningen har en varighed på 55 min. men føles som 20 min. fordi vi har det så sjovt. Spørg selv de nuværende deltagere😉

Træningen er en blanding af calisthenics, funktionel træning og styrketræning. Vi fokuserer en del på øvelser som pull up, chin up, push up, pistol squat, dips og L-sit. 

Du vil af og til også blive mødt af lidt konditionstræning, crossfit inspirerede workouts, mobilitetstræning, fysiske og sjove challenges og finishers (dem er jeg ret kendt for)😜🤫

Alle øvelser gennemgås inden træningen. Uanset niveau, skavanker, alder og køn garanterer jeg, at du sagtens kan være med. Programmet skaleres altid til lige netop dig og dit niveau. 

Mindst 3 deltagere for at hold oprettes og max 6 deltagere pr. hold.

Det får du:

PRISER

HOLD MED 1 UGENTLIG TRÆNING

650kr
/måned
 • 1 ugentlig træning á 55 min.
 • Lukket hold med max 6 deltagere
 • *Gratis adgang til træningsapp med program, hvis du lyster en ekstra ugentlig træning
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • **Mulighed for at træne på ugentligt skill hold
 • ***Gratis månedlig calisthenics træning (udendørs i perioden april - september)

HOLD MED 2 UGENTLIGe TRÆNINGer

1200kr
/måned
 • 2 ugentlige træninger á 55 min.
 • Lukket hold med max 6 deltagere
 • *Gratis adgang til træningsapp med program, hvis du lyster en ekstra ugentlig træning
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • **Mulighed for at træne på ugentligt skill hold
 • ***Gratis månedlig calisthenics træning (udendørs i perioden april - september)

PRØVETIME

50kr
 • Vælg frit mellem alle hold der ikke er venteliste på
 • Gyldig 1 måned fra købsdato
 • Kan kun bruges hvis du ikke tidligere har prøvet mine calisthenics hold
 • Prøvetimen refunderes ikke ved efterfølgende tilmelding til hold
 • Efter dit køb skriver du en mail til info@movementwithlydolph.dk om hvilket hold og hvilken dato du ønsker at prøve holdet

calisthenics hold

Du kan træne enten 1 eller 2x om ugen

mandag 6:00

3 ledige pladser

tirsdag 16:30

2 ledige pladser

mandag 6:00 + onsdag 18:15

1 ledig plads

onsdag 18:15

1 ledig plads

Torsdag 7:00

NYT HOLD DER STARTER TIL SEPTEMBER

Hvorfor calisthenics træning?

Forbedret funktionel styrke og kropskontrol

Calisthenics involverer komplekse, flerledsbevægelser, der aktiverer flere muskelgrupper samtidig. Dette bidrager til at udvikle funktionel styrke, hvilket betyder, at du bliver bedre til at udføre daglige aktiviteter og sportspræstationer. Calisthenics bidrager til at forbedre din kropsbevidsthed og koordination, hvilket kan have positive effekter på andre områder af din træning og dagligdags aktiviteter.

Øget fleksibilitet og mobilitet

Calisthenics indebærer bevægelser, der kræver en bred vifte af kropsbevægelser. Dette kan hjælpe med at forbedre din fleksibilitet og mobilitet, hvilket er vigtigt for at opretholde en sund krop og mindske risikoen for skader.

Sjov og udfordrende træning

Calisthenics indebærer ofte legende og udfordrende bevægelser, hvilket kan gøre træningen mere engagerende og sjov. Dette kan øge motivationen og lysten til at forblive aktiv over tid. De fleste deltagere har ofte et fysisk mål som fx at kunne tage en chin up. Andre træner for at øge deres generelle styrke. Lige så snart at træningen har et andet formål end "bare" at se ud på en bestemt måde, bliver det også langt sjovere og mere motiverende. #performanceoverlooks

Træningen du kan tage med overalt

Calisthenics kræver ofte kun din egen kropsvægt, og du kan udføre øvelserne stort set overalt. Dette gør det til en praktisk træningsform, der ikke kræver dyrt udstyr eller et fitnesscenter, hvilket betyder at du nemt kan tage din træning med på ferie eller træne derhjemme.

Hvad siger mine stærke & glade Hold deltagere?

"Det har været en helt fantastisk oplevelse at være på Josephines 8-ugers trænings bootcamp. Hun har hjulpet mig vildt meget og udover at være vildt god til at videregive sin gode teknik og træningstips, er der altid god stemning hos Josephine, hvilket smitter af og gør hver enkel træning til noget virkelig sjovt og hyggeligt! Jeg er færdig med hendes 8-ugers bootcamp, men har selvfølgelig allerede tilmeldt mig den næste. Hun kan kun anbefales - uanset niveau - da hun gør det SÅ godt! En kæmpe stop anbefaling og 5 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟"

Mathilde Hagmann

"10/10 bootcamp Jeg har nettopp avsluttet Josephines 8 ukers bootcamp og er SÅ fornøyd!! Josephine er super dyktig og virkelig god til å lære bort💪🏽 Hun sitter på mye kunnskap som har bidratt til stor progresjon i øvelser som push ups, pistol squat, chin ups og pull ups. I tillegg til å være en dyktig trener er hun også en så omgjengelig og hyggelig person å være rundt. Hun er alltid i godt humør, og selvom treningene er harde- er det alltid morsomt! Jeg gir Josephine og bootcampen hennes 10/10 og om jeg kunne gitt 10 stjerner hadde jeg gjort det også ⭐️⭐️"

Sara Hansen

"Josephine er for vild! Hun er mega motiverende, skide dygtig og har lige så stort fokus på teknik som på leg i sine træninger - uanset omdelt er på bootcamps eller til personlige træninger. Jeg elsker alle træninger i hendes selskab, men vigtigst af alt er jeg ikke bare blevet stærkere, jeg er også blevet top motiveret og glæder mig nu til mine træninger! (Jeg var så demotiveret at jeg tog mit træningstøj på, gik i fitten, blinkede to gange med øjnene og gik hjem igen uden at have løftet så meget som spritten). KÆMPE anbefaling herfra! Den eneste ulempe ved et forløb hos Josephine er, at man ikke har lyst til at det skal stoppe!"

Lise Korsholm

Ofte stillede Spørgsmål

Calisthenics er en form for træning, der fokuserer på at bruge kroppens egen vægt som modstand for at opbygge styrke, fleksibilitet og kropskontrol. I stedet for at bruge tunge vægte eller maskiner, udfører calisthenics-udøvere forskellige øvelser, der typisk involverer dynamiske og statiske bevægelser og arbejde med flere muskelgrupper samtidig.
Nogle typiske dynamiske calisthenics øvelser er f.eks. pull-ups, push-ups, dips, muscle-ups, lunges, squats og pistol squat. 
Nogle typisk statiske calisthenics øvelser er f.eks. L-sit, handstand, human flag, backlever, frontlever, planche (nogle mere avanceret end andre).

Mange calisthenics-rutiner og træningsprogrammer kombinerer både dynamiske og statiske øvelser for at skabe en afbalanceret træning. Dette hjælper med at udvikle styrke, udholdenhed, fleksibilitet og kropskontrol. Uanset om du stræber efter at opbygge muskelmasse, forbedre atletisk præstation eller øge din generelle sundhed og velvære, kan en varieret calisthenics-approach være meget effektiv.
Calisthenics tilpasses let til forskellige niveauer ved at justere intensitet og kompleksitet.

Du betaler et månedligt abonnement for at gå på holdet. Betalingen falder altid automatisk den første dag hver måned.
Hvis du på et tidspunkt ikke ønsker at gå på holdet længere, hedder din opsigelsesperiode løbende måned + en måned. Det betyder, opsiger du i juni betaler du til og med d. 31 juli.

Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode. Hvis medlemskabet opsiges, ophæves en evt. berosætning.

Det er muligt at sætte dit medlemsskab i bero. Du kan sætte dit medlemsskab i bero i op til 12 uger om året. Det koster ikke noget at sætte dit medlemsskab i bero hvis der er tale om en pauseperiode på 4 uger. Vil du i bero i over 4 uger koster det 200kr. Når du sætter dit medlemsskab i bero skal du angive start og slutdato for pausen. Dit medlemsskab starter automatisk igen efter slutdatoen som du har angivet. Ønsker du at sætte dit medlemsskab i bero skal du sende en mail til info@movementwithlydolph.dk. Medlemsskab i bero skal varsles med en måned.
Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode. Hvis medlemskabet opsiges i en bero-periode, ophæves en evt. berosætning hvorefter der gælder almindelig opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned.

Er du forhindret i at deltage i en træning, kan du skrive til mig på info@movementwithlydolph.dk, for at høre om der er plads på et andet hold den uge. Jeg kan kun tilbyde en plads såfremt et hold ikke er fuldt booket. 

Træningen afvikles hele året rundt.

Som udgangspunkt er der ikke træning på helligdage. Der er heller ikke træning i perioden fra 23. december til og med 1. januar. 

Det er yderst sjældent, at din træner Josephine aflyser en træning. Skulle det ske at Josephine aflyser en træning vil du ikke blive refunderet for denne træning. Du bliver heller ikke refunderet for træninger på helligdage eller hvis Josephine er på ferie. Er Josephine på ferie længere end 10 dages varighed vil dit medlemsskab blive sat i bero i den periode eller der vil arbejdes på at finde en vikar til at dække timerne. 

Hold træning kører hele året rundt. Når først du er tilmeldt på holdet kan du træne på holdet så længe du har lyst. Jeg kører ikke tidsbegrænsede hold eller bootcamps på x antal uger. Du kan derfor også starte lige så snart du er tilmeldt, du skal ikke vente til en bestemt dato med at starte op.

Hvis du på et tidspunkt ikke ønsker at gå på holdet længere, hedder din opsigelsesperiode løbende måned + en måned. Det betyder, opsiger du i juni betaler du til og med d. 31 juli. 

Alt træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter når du træner hos mig.

Vær dog opmærksom på at handstand holdene som de eneste bliver afviklet i DoYoga’s studie i København K (Store Kongengade 79, 1264 København K). Der er INTET krav om medlemsskab til yogastudiet.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter. Der er shampoo, balsam og hårtørrer til rådighed. Det er også muligt for bad i DoYoga, men medbring her selv shampoo, balsam, hårtørrer osv. 

Ja. Du kan købe klippekort til handstand hold og calisthenics hold. 

Vær opmærksom på, at du ikke kan book hold der er fuldt booket af de faste medlemmer med mindre de melder afbud. Melder en fast holdklient afbud vil pladsen frigives i YOGO og du vil så få mulighed for at book den.

Er et hold ikke fuldt booket af de faste medlemmer vil du selvfølgelig have mulighed for altid at kunne book det hold.

Det er altid gennem YOGO, at du skal book dig på hold og det er også her du går ind og køber 1, 5 eller 10 klip. 

Vær opmærksom på at du med klippekort IKKE får adgang til appen med et træningsprogram. Det er heller ikke muligt for dig gratis at book mit ugentlige skill hold og månedlige udendørs fælles calisthenics træning. Du kan dog altid book disse hold ved at bruge et klip.

Du kan købe klippekort via dette link. Du skal først oprette en bruger i systemet. 

Som fast medlem på et af holdene får du adgang til min app hvor du kan tilgå et træningsprogram, hvis du lyster en ekstra ugentlig træning. Programmet er ikke skræddersyet til dig, men er skræddersyet til de mål holdet som helhed arbejder ud fra (øget styrke i calisthenics basis øvelser som fx pistol squat og pull ups). Der er regressioner og progressioner til øvelserne så det kan tilpasses dit niveau og der er også videoer til alle øvelser. Du bestemmer selv om du vil have adgang til det program, der træner hjemme eller det program, der kræver adgang til et center med funktionelt udstyr. Programmet opdateres hver 3 måned. 

Som fast medlem på et af holdene får du adgang til min app hvor du kan tilgå et træningsprogram, hvis du lyster en ekstra ugentlig træning. Programmet er ikke skræddersyet til dig, men er skræddersyet til de mål holdet som helhed arbejder ud fra (øget styrke i calisthenics basis øvelser som fx pistol squat og pull ups). Der er regressioner og progressioner til øvelserne så det kan tilpasses dit niveau og der er også videoer til alle øvelser. Du bestemmer selv om du vil have adgang til det program, der træner hjemme eller det program, der kræver adgang til et center med funktionelt udstyr. Programmet opdateres hver 3 måned. 

Alle PT klienter og faste hold klienter har mulighed for at deltage i denne træning helt gratis. Den er udendørs (forskellige lokationer hver måned) og kører i sommerhalvåret (fra april til og med september).

Ovenstående priser er momsfritaget, såfremt der lægges moms på træning, kan der forekomme ændringer i prisen. 

Læs mere om Movement with Lydolph’s handelsbetingelser HER.