fbpx

FIT EFTER FØDSEL

Til dig der gerne vil i form efter din graviditet og træne sammen med andre mødre. 

Fit efter fødsel er en 12 ugers bootcamp med 2 ugentlige træninger.

Når et nyt vidunder bliver en del af hjemmet kan det være svært at få prioriteret sin egen træning og have fokus på sig selv. Samtidig er mange utrolig usikre og nervøse når det kommer til træning efter en graviditet og fødsel. 

Fit efter fødsel bootcampen er til dig, der har født og som vil igang med træningen på en sikker og effektiv måde.

Under træningen har vi fokus på styrke hele din krop og særligt vil vi have fokus på at styrke din overkrop, ryg og bækkenbund.
Du må hjertens gerne tage din baby med, men det er ikke et krav. Baby kan ligge og tumle rundt med de andre babyer på et legetæppe med legetøj eller de kan sove i barnevognen udenfor studiet.

Du bliver en del af en lille aktiv mødregruppe på 3-5 deltagere. 

Bootcampen er en 12 ugers bootcamp med 2 ugentlige træninger (efter aftale kan man også få lov til at træne 1x om ugen hvis det passer bedre). 

Du skal være godkendt af din læge til din 8 ugers undersøgelse for at kunne deltage på bootcampen.

MAX 5 DELTAGERE OG MINIMUM 3 FOR AT HOLDET OPRETTES.

På Fit Efter Fødsel Bootcampen har vi blandt andet fokus på:

12 uGERS BOOTCAMP

SPAR 40% - Gælder t.o.m d. 10 april!
kr4800
kr 2880
 • 2 ugentlige træninger á 55 min.
 • Gratis træningsprogram som kan trænes derhjemme
 • En månedlig gratis weekendstræning (udendørs)*
 • Lille lukket hold med max 5 deltagere
 • Bliv en del af en aktiv mødregruppe
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • Træning i Josephine's private træningsstudie (Lille Strandstræde 8, 1254 Kbh K) - Ingen krav om medlemsskab til noget fitnesscenter!
SPAR 40% (1920kr)

Hvorfor Fit Efter Fødsel Bootcampen?

Tilpasset træning

Graviditet og fødsler er forskellige, derfor kan der også være forskellige behov til træningen. Josephine hjælper dig med at tilpasse træningen så det føles både trygt og sikkert alt efter hvordan dit graviditets -og fødselsforløb har været.

Mere energi og overskud

Når du træner frigives der endorfiner, dopamin, serotonin og adrenalin hvilket alt sammen er med til at frigive en følelse af lykke, styrke, positivitet, velvære og energi.
Det er med til at give dig den der fantastiske følelse efter en træning.

Forebygger og afhjælper smerter i ryg og nakke

Smerter i ryg og nakke ses ofte hos mødre. Dine ammestillinger og de mange løft på din baby, kan give utrolig store gener og smerter. På Fit Efter Fødsel Bootcampen har vi derfor særligt fokus på at styrke din overkrop, så du er stærk til at kunne løfte rundt på din baby, så du ikke får ondt.

Fælleskab og en aktiv mødregruppe

Du bliver en del af et lille unikt hold med max 3-5 deltagere. Alle andre på holdet er også nybagte mødre. Der er rig mulighed for at drøfte hele verdens situationen og mor-livet under træningen uden at det går udover selvetræning. Det skal være hyggeligt, effektivt og trygt på Fit Efter Fødsel Bootcampen. Hvem ved måske du også finder en ny veninde eller to?

HOLD 1

TIRSDAGE 11:00 & TORSDAGE 11:00
 • Holdet starter op for første gang d. 25/4-2023
 • Sidste træning d. 13/7-2023

HOLD 2

ONSDAGE 9:30 & FREDAGE 9:30
 • Holdet starter op for første gang d. 26/4-2023
 • Sidste træning d. 14/7-2023
3 spots left

FAQ

Du betaler for dit forløb inden opstart af bootcampen. Dit forløb kan deles op i 1, 2 eller 3 rater. 

Du betaler kun for den træning, der rent faktisk bliver afviklet. Er din træner (Josephine) syg eller på ferie, kompenseres der økonomisk den efterfølgende måned med den timepris du betaler for at gå på holdet.

Ved opstart af helt nye hold kan du reservere en plads ved at udfylde reservationsformularen. Efter reservationsformularen er udfyldt modtager du en faktura. Først når den er betalt er din plads sikret. 

Den månedlige weekendstræning er en træning som er med i dit bootcamp forløb.

Én gang om måneden mødes vi på tværs af alle hold og træner sammen. Både Teamtræningshold, Handstand Hold og Personlige Træningsklienter har mulighed for at deltage i denne træning. 

Træningen vare en time og er meget ala den man kender fra Teamtræningen. 

Lokationen kan være forskellig fra gang til gang, men det er altid udendørs, uanset hvad vejret lover. 

Man tilmelder sig gennem mit online bookingsystem YOGO.

Som regel er det den 2. sidste lørdag i måneden, men der kan forekomme ændringer, så hold øje på YOGO. 

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema og bladreR frem i ugerne indtil den månedlige fællestræning dukker op i kalenderen. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Som udgangspunkt er der altid træning på helligdage, med mindre andet er oplyst. Der er dog ikke træning i perioden fra 23. december til og med 1. januar.

Er du forhindret i at deltage i en træningstime, er det ikke muligt at få refunderet pengene for den time og det er ikke muligt at træne med på et andet hold.

Bliver du skadet i en længere periode kan du pause dit forløb og starte på en ny bootcamp.

Er du skadet/syg inden du tilmelder dig men din skade/sygdom er i den mere milde ende og har du nogenlunde styr på hvad du må/kan, er det blot vigtigt at du giver mig besked inden dit forløb starter. 

Er din skade/sygdom i den mere alvorlige ende, er det vigtigt at du tager kontakt til mig inden du tilmelder dig, da jeg vil have mulighed for at vurdere om det er forsvarligt for dig at deltage på bootcampen. Du kan skrive til mig på info@movementwithlydolph.dk

Pludseligt opstået ferie, sygdom og skader skal meddeles direkte til Josephine på enten mail eller SMS. 

Træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter, du skal dog selv medbringe håndklæde, shampoo, balsam og bodylotion.

lokationer
Hvor holder jeg til?

Jeg holder til i mit eget lille studie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Det ligger 5 min. gang fra Kgs. Nytorv Metro st. og 5 min. gang fra Marmorkirken metro st.

Studiet er kun for mine egne klienter. Man kan ikke komme udefra og træne. Studiet er derfor hyggeligt, trygt og privat – og du skal ikke betale et månedligt abonnement til noget center. Du betaler kun for din personlige træningstime.

I sommermånederne er det muligt, at træne på min fleksible sommer bootcamp hvor man kan købe klippekort og frit tilmelde og afmelde sig hold på forskellige tidspunkter mandag-fredag. 

Det er dog meget forskelligt fra år til år hvor mange hold jeg tilbyder, hvornår på dagen og hvilke dage i ugen da det afhænger af mine faste klienters træningstidspunkter.

Holdende på flex sommer bootcamp konceptet er som udgangspunkt udendørs, men er der teamtræningshold med faste ledige pladser, vil dette hold også blive tilgængeligt hos flex sommer bootcamp deltagerne. Det bliver dog fjernet hvis det bliver fyldt op i løbet af sommermånederne, så man vil ikke kunne regne 100% med at have det hold som en mulighed hele sommeren. Til gengæld kan man også være heldig at andre teamtræningshold bliver ledige til flex sommer bootcamp deltagerne i løbet af sommeren. 

Mere info bliver lagt op i løbet af foråret.

Ønsker du at træne hjemme hos dig selv, er dette også en mulighed. Dog skal det kunne gå op med mine andre klienters træningstidspunkter.

Prisen for hjemmetræning er altid en smule dyrere end hvis du vælger at træne i Movement with Lydolph Studio.