fbpx

FLEX FORLØB

Til dig der bor langt fra København og som ønsker fysisk træning kombineret med online træning. 

Calisthenics / funktionel styrketræning

Træningen der gør dig stærk og som er overførbar til din dagligdag. Calisthenics tager udgangspunkt i kropsvægtsøvelser som pull ups, pistol squat, push up og dips. Samt skilltræning med skills som L-sit, Muscle-Up, Elbowlever, backlever etc. Funktionel træning har fokus på koordination, mobilitet, bevægelighed og balance.

Vægttab

Hvis et vægttab skal være holdbart hjælper det ikke er følge ekstreme slankekure og kostplaner.
Det handler om at finde en tilgang som er den mest optimale for dig og den livsstil du har. Det skal være en livsstilsændring. Ikke en kur.
Vægttab handler langt mere om vanecoaching og at finde en træningsform som man rent faktisk synes er sjov, så den er holdbar i længden.

Håndstandstræning

Håndstand er sjovt. Det er benhård træning, men føles som en leg. Ønsker du at lære at stå på hænder, eller kan du allerede stå på hænder men ønsker at begynde på nogle mere øvede og advanced skills som handstandpress, Mexican og Shapes, kan jeg hjælpe dig på vej.

Jeg har nørdet håndstandens små fantastiske mekanikker i mange år og har opbygget en solid forståelse og øvelsesbibliotek til hvordan man kommer videre i sin håndstandsrejse.

Mobilitet & fleksibilitets træning

Mobilitet og fleksibilitet er noget som mange negligere, men bør faktisk fundamentet i træningen. Mobilitet giver bevægelsesfrihed og giver os mulighed for at kunne bevæge os ud i mange forskellige positioner - positioner som også er overførbar til dagligdagen. Derudover øger du også risikoen for skader ved at holde din mobilitet ved lige.

indledende personlig samtale

Inden vi går i gang med forløbet tager vi en personlig telefonsamtale for at klarlægge hvor du er nu og hvor du gerne vil hen. Til samtalen vil vi snakke en del om dig og dine behov, samt forventningsafstemme forløbet.

FEEDBACK

Jeg beder dig indimellem om at sende mig videoer af alle eller bestemte øvelser fra dit program for at kunne give dig optimal teknisk feedback.

kostvejledning

Jeg laver ikke kostplaner, men kostvejledning indgår i dit forløb hvis du føler at dette er noget du har behov for. Kostvejledningen vil finde sted under vores månedlige eller ugentlige telefonsamtale

24/7 Support

Du har altid mulighed for at skrive hvis der er det mindste. Jeg svarer mellem 6-21 i hverdagene og mellem 9-17 i weekenden. Jeg svarer altid indenfor 24 timer, og bestræber mig på at det bliver indenfor kun et par timer.

LILLE FLEX FORLØB

1600kr
/måned
 • DET FÅR DU:
 • 2 månedlige telefonsamtaler á 15-30 min. varighed.
 • 1 træningssession á 55 min. om måneden
 • *Månedlig gratis weekendstræning (udendørs)
 • **Mulighed for at deltage på min ugentlige gratis skill træning (fredage 16:00)
 • Teknisk feedback når du sender videoer fra din træning
 • Træningsstrategi tilpasset dig og dine målsætninger
 • Programopdateringer hver 8 uge
 • Ubegrænset vejledning og support

STORT FLEX FORLØB

2300kr
/måned
 • DET FÅR DU:
 • 2 månedlige telefonsamtaler á 15-30 min. varighed.
 • 2 træningssessioner á 55 min. om måneden
 • *Månedlig gratis weekendstræning (udendørs)
 • **Mulighed for at deltage på min ugentlige gratis skill træning (fredage 16:00)
 • Teknisk feedback når du sender videoer fra din træning
 • Træningsstrategi tilpasset dig og dine målsætninger
 • Programopdateringer hver 8 uge
 • Ubegrænset vejledning og support
lokationer
Hvor holder jeg til?

Jeg holder til i mit eget lille studie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Det ligger 5 min. gang fra Kgs. Nytorv Metro st. og 5 min. gang fra Marmorkirken Metro st.

Studiet er kun for mine egne klienter. Man kan ikke komme udefra og træne. Studiet er derfor hyggeligt, trygt og privat – og du skal ikke betale et månedligt abonnement til noget center. Du betaler kun for din personlige træningstime.

I sommermånederne er det muligt, at træne på min fleksible sommer bootcamp hvor man kan købe klippekort og frit tilmelde og afmelde sig hold på forskellige tidspunkter mandag-fredag. 

Det er dog meget forskelligt fra år til år hvor mange hold jeg tilbyder, hvornår på dagen og hvilke dage i ugen da det afhænger af mine faste klienters træningstidspunkter.

Holdende på flex sommer bootcamp konceptet er som udgangspunkt udendørs, men er der teamtræningshold med faste ledige pladser, vil dette hold også blive tilgængeligt hos flex sommer bootcamp deltagerne. Det bliver dog fjernet hvis det bliver fyldt op i løbet af sommermånederne, så man vil ikke kunne regne 100% med at have det hold som en mulighed hele sommeren. Til gengæld kan man også være heldig at andre teamtræningshold bliver ledige til flex sommer bootcamp deltagerne i løbet af sommeren. 

Mere info bliver lagt op i løbet af foråret.

Ønsker du at træne hjemme hos dig selv, er dette også en mulighed. Dog skal det kunne gå op med mine andre klienters træningstidspunkter.

Prisen for hjemmetræning er altid en smule dyrere end hvis du vælger at træne i Movement with Lydolph Studio.

FAQ

Betalingen foregår forud for hver måned. 

Din opsigelsesperiode hedder løbende måned + en måned. Dvs. opsiger du fx i februar stopper du ved udgangen af marts.

Den månedlige weekendstræning er en træning som er med i dit medlemsskab. 

Én gang om måneden mødes vi på tværs af alle hold og træner sammen. Både Teamtræningshold, Handstand Hold og Personlige Træningsklienter har mulighed for at deltage i denne træning. 

Træningen vare en time og er meget ala den man kender fra Teamtræningen. 

Lokationen kan være forskellig fra gang til gang, men det er altid udendørs, uanset hvad vejret lover. 

Man tilmelder sig gennem mit online bookingsystem YOGO.

Som regel er det den 2. sidste lørdag i måneden, men der kan forekomme ændringer, så hold øje på YOGO. 

Husk at lokationen kan være forskellige fra gang til gang, så hold øje med hvad der står af lokation fra måned til måned.

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema og bladreR frem i ugerne indtil den månedlige fællestræning dukker op i kalenderen. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Det ugentlige skill træningshold er et hold der et med i prisen uanset om du er personlig træningsklient, teamtræningsklient, handstand hold klient, flex forløb klient, online klient eller mor/barn holds klient. Det er gratis for alle “nuværende” klienter. Dvs. klienter der pt er i forløb hos mig.
Skill træning foregår hver fredag kl. 16:00.
Der er plads til 6 på holdet. Ved færre end 3 tilmeldte aflyses holdet.

Skill træning er calisthenics skills hvor vi hver måned har fokus på et nyt skill. Det kan være alt fra L-sit, Skin the cat, Backlever, Elbow lever, Handstand, Pistol Squat, Pull over, etc. I YOGO fremgår det altid hvilket skill vi træner, så kan du altid holde øje med når de favorit skill dukker op i kalenderen så du ved hvornår du skal tilmelde dig. 

Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema.Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage, så en anden kan få glæde af din plads. Der er få pladser på mit skills hold.

Træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter, du skal dog selv medbringe håndklæde, shampoo, balsam, bodylotion og hårtørrer.