fbpx

Functional

Fifty Plus Hold

Til dig der er +50 år og som gerne vil træne på et fast hold 1 x om ugen og forbedre din styrke, koordination, balance, teknik og bevægelsesfrihed.

Hvad
kan du forvente?

Funktionel Fifty Plus er for dig der er +50 år og som ønsker at holde dig igang. 

Træningen består af styrketræning, funktionel træning konditionstræning og mobilitetstræning.

Du vil øge din kondition, muskelstyrke, balance, koordination og mobilitet. 

Du kommer til at træne på et lille lukket hold med max 3 andre deltagere. Et lille hold gør det trygt for jer som deltagere og giver samtidig mig som træner mulighed for at kunne rette jer individuelt så træningen er mest mulig optimal og hensigtsmæssigt.

Alle øvelser gennemgåes inden træningen og uanset niveau, skader, alder og køn, garanterer jeg, at du sagtens kan være med. Programmet skaleres altid til lige netop dig og dit niveau.

Jeg sørger for god stemning, højt humør, fantastisk musik og I sørger for at give den gas, få sved på panden, have det sjovt og heppe på hinanden. 

Træningerne foregår i mit eget lille private træningsstudie i København K. 

Mindst 3 deltagere for at holdet oprettes og max 4 deltagere pr. hold.

Priser

HOLD MED 1 UGENTLIG TRÆNING

460kr
/måned
  • 1 ugentlig træning á 50-55 min.
  • Lukket hold med max 4 deltagere
  • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser

HOLD MED 2 UGENTLIGe TRÆNINGer

870kr
/måned
  • 2 ugentlige træninger á 50-55 min.
  • Lukket hold med max 4 deltagere
  • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser

PRØVETIME

50kr
  • Gyldig 1 måned fra købsdato
  • Kan kun bruges hvis du ikke tidligere har prøvet mine handstand hold
  • Prøvetimen refunderes ikke ved efterfølgende tilmelding til hold
  • Efter dit køb skriver du en mail til info@movementwithlydolph.dk om hvilket hold og hvilken dato du ønsker at prøve holdet

hold tider

Du kan træne enten 1 eller 2x om ugen

tirsdag 8:15 (90% styrke / 10% cardio)

1 plads tilbage!

torsdag 8:15 (70% styrke / 30% cardio)

Fuldt booket!

tirsdag 8:15 + torsdag 8:15

Fuldt booket!

Ofte stillede Spørgsmål

Du betaler et månedligt abonnement for at gå på holdet. Betalingen falder altid automatisk den første dag hver måned.
Hvis du på et tidspunkt ikke ønsker at gå på holdet længere, hedder din opsigelsesperiode løbende måned + en måned. Det betyder, opsiger du i juni betaler du til og med d. 31 juli.

Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode. Hvis medlemskabet opsiges, ophæves en evt. berosætning.

Det er muligt at sætte dit medlemsskab i bero. Du kan sætte dit medlemsskab i bero i op til 12 uger om året. Det koster ikke noget at sætte dit medlemsskab i bero hvis der er tale om en pauseperiode på 4 uger. Vil du i bero i over 4 uger koster det 200kr. Når du sætter dit medlemsskab i bero skal du angive start og slutdato for pausen. Dit medlemsskab starter automatisk igen efter slutdatoen som du har angivet. Ønsker du at sætte dit medlemsskab i bero skal du sende en mail til info@movementwithlydolph.dk. Medlemsskab i bero skal varsles med en måned.
Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode. Hvis medlemskabet opsiges i en bero-periode, ophæves en evt. berosætning hvorefter der gælder almindelig opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned.

Er du forhindret i at deltage i en træning, kan du skrive til mig på info@movementwithlydolph.dk, for at høre om der er plads på et andet hold den uge. Jeg kan kun tilbyde en plads såfremt et hold ikke er fuldt booket. 

Træningen afvikles hele året rundt.

Som udgangspunkt er der ikke træning på helligdage. Der er heller ikke træning i perioden fra 23. december til og med 1. januar. 

Det er yderst sjældent, at din træner Josephine aflyser en træning. Skulle det ske at Josephine aflyser en træning vil du ikke blive refunderet for denne træning. Du bliver heller ikke refunderet for træninger på helligdage eller hvis Josephine er på ferie. Er Josephine på ferie længere end 10 dages varighed vil dit medlemsskab blive sat i bero i den periode eller der vil arbejdes på at finde en vikar til at dække timerne. 

Hold træning kører hele året rundt. Når først du er tilmeldt på holdet kan du træne på holdet så længe du har lyst. Jeg kører ikke tidsbegrænsede hold eller bootcamps på x antal uger. Du kan derfor også starte lige så snart du er tilmeldt, du skal ikke vente til en bestemt dato med at starte op.

Hvis du på et tidspunkt ikke ønsker at gå på holdet længere, hedder din opsigelsesperiode løbende måned + en måned. Det betyder, opsiger du i juni betaler du til og med d. 31 juli. 

Alt træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter når du træner hos mig.

Vær dog opmærksom på at handstand holdene som de eneste bliver afviklet i DoYoga’s studie i København K (Store Kongengade 79, 1264 København K). Der er INTET krav om medlemsskab til yogastudiet.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter. Der er shampoo, balsam og hårtørrer til rådighed. Det er også muligt for bad i DoYoga, men medbring her selv shampoo, balsam, hårtørrer osv. 

Ovenstående priser er momsfritaget, såfremt der lægges moms på træning, kan der forekomme ændringer i prisen. 

Læs mere om Movement with Lydolph’s handelsbetingelser HER.