fbpx

HANDSTAND BOOTCAMPS

Til dig der gerne vil lære mere om håndstand og forbedre din teknik og forståelse af håndstanden

Håndstand bootcampen er for dem der ønsker mere sparring og en dygtig og passioneret træner med på sidelinjen, med som ikke ønsker eller har økonomi til at betale for personlige træningstimer. Den er desuden også det helt rette valg for dig, der gerne vil være en del af et lille intimt hold på max 6 deltagere.

Bootcampen vil bl.a. indebære:
Gyldne tips til hvordan du kan styre balancen, opspænd og den perfekte håndstand form, kick up teknik, vægøvelser, fritstående håndstand, smidighedstræning, styrketræning som vil hjælpe dig i din håndstand, og meget mere.
Bootcampen er for begyndere (ingen til lidt erfaring med håndstand) og intermediate (erfaring med håndstand men mangler forståelse og teknikker)

Disclaimer: Er du helt nybegynder må du ikke forvente, at du kan stå på hænder efter en 8 ugers bootcamp. Håndstand er et skill der kræver hårdt arbejde og tålmodighed. 

Forvent, at du har rykket dig på nogle parametre som fx forståelsen, formen, styrken, smidigheden og hvad du kan gøre fremadrettet på din håndstandrejse. Men en smuk fritstående håndstand er for de fleste ikke realistisk med mindre de kommer med noget håndstandserfaring.

MAX 8 DELTAGERE OG MINIMUM 4 FOR AT BOOTCAMPEN OPRETTES.

Hvis du vil prøve kræfter med ovenstående men kortet ned på 2 timer, kan du tilmelde dig en af mine Handstand Workshops. Vi gennemgår det samme som man lærer på Bootcampen, men vi går ikke i dybden med det.

Og bor du langt fra de byer hvor jeg tilbyder Handstand Bootcamps og Handstand Workshops, kan du starte i et online håndstandforløb.

VIL DU HAVE BESKED NÅR DER OPRETTES EN NY HANDSTAND BOOTCAMP, SÅ UDFYLD FORMULAREN HERUNDER