fbpx

Handstand

Workshops

Til dig der gerne vil lære at stå på hænder og forbedre din teknik og forståelse af håndstanden.

Hvad kan du forvente?

Vil du også gerne lære at stå på hænder?

Uanset om du drømmer om at mestre håndstanden eller bare ønsker at forbedre din teknik og balance, vil workshoppen være en fantastisk og lærerig mulighed for dig.

Vi starter med at gennemgå alt det tekniske der ligger bag håndstanden – håndstand er nemlig ikke bare at kaste sig op på hænderne og håbe på det bedste. Det er vigtigt, at have den rigtige viden og forståelse for alt det tekniske omkring fingerstyring, opspænd og balance. 

Du vil på workshoppen blive mødt af øvelser som er med til at forbedre dit opspænd og alignment, så du på sigt opnår den nødvendige styrke samt bedre kropsforståelse når du er “upside down”.
Derudover vil du blive introduceret til en række forøvelser og vægøvelser som på sigt vil være med til at forberede dig til den fritstående håndstand. Vi gennemgår blandt andet balance øvelser, så du ved hvad du skal gøre hvis du enten er på vej ud i en overbalance eller underbalance. 

Vi kommer desuden til at gennemgå falde teknikker så du ved hvordan du sikkert kan falde ud af din håndstand, samt kick up teknikker og hvilken betydning dit kick up har for din håndstand. 

Workshoppen er for begyndere, der ingen eller lidt kendskab til håndstand og alt hvad det indebærer (fingerteknik, balancen, opspænd, alignment, basic kick up teknik og faldeteknik).

Er du ikke total nybegynder, kan det være handstand workshoppen for let-øvede giver bedre mening for dig. Du kan læse mere om den HER

Hvis du vil prøve kræfter med ovenstående, men gerne vil gå mere i dybden med det, kan du tilmelde dig min Handstand Hold. Vi gennemgår det samme som man lærer på Workshoppen, men vi går mere i dybden og nørder teknik og form ekstra meget. Her vil det også være nemmere for mig at kunne give dig optimal feedback for din progression i din håndtand.

Og bor du langt fra de byer hvor jeg tilbyder Handstand Bootcamps og Handstand Workshops, kan du starte i et online håndstandforløb.

HanDstand Workshops i København

SØNDAG Den 6. oktober 2024 kl. 15-17

500
300kr Earlybird tilbud gælder til og med 4 august, herefter fuld pris (500kr). Benyt rabatkode: EARLYBIRD.
  • Lokation: DoYoga K (Store Kongensgade 79, 1264 København)
  • Begrænsede pladser. Max 10-12 deltagere!
  • Ved færre end 4 tilmeldte aflyses workshoppen og du vil få det fulde beløb retur
  • Tilmelding senest fredag d. 4. oktober 2024.

Hvad siger tidligere deltagere?

"Josephine Lydolph - hvor skal man begynde? Jeg har deltaget i flere workshops med fokus på at blive bedre i en håndstand, og jeg kunne ikke være mere glad for den beslutning. Josephine er ualmindeligt dygtig, passioneret og ikke mindst sindssygt god til at lære fra sig. Jeg lærer noget nyt hver eneste gang, og man kan virkelig mærke hvor meget sjæl der bliver lagt i programmeringen. Hun er utrolig engageret i processen og tror virkelig på én - det er man slet ikke i tvivl om. Ydermere er hun jo bare så fantastisk sød og skøn at være i rum med. Dette gør også at jeg hygger mig utroligt meget - træningen er sjov og hård (på den gode måde). Jeg går altid fra en workshop hos Josephine med et godt humør og nye fokuspunkter jeg kan tage med mig til min træning. Jeg kan kun varmt anbefale Josephine som træner, hun er utrolig inspirerende og jeg kan simpelthen ikke forestille mig at man kan have en dårlig session hos hende. Endnu engang, de varmeste anbefalinger herfra."

Julie Mortensen

"Jeg har med succes deltaget i Josephines håndstand workshop. Jeg er blevet sjov (og udfordrende) træning, erfaring og en masse gåpåmod rigere! Josephine er meget dygtig, god til at formidle og en motiverende træner. Kan klart anbefales!"

Nanna D.

"Jeg har været til håndstands workshop med Josephine og det var en fornøjelse. Josephine er super dygtig og gav mig nogle rigtig gode øvelser og tips til, at komme videre med min håndstand 🙏🏼🙏🏼 "

Mie Linde

privat Hanstand Workshop

Ønsker du er book mig til en privat Handstand Workshop er dette også muligt. Jeg tilbyder private workshops til grupper mellem 3-50 personer. I skal umiddelbart selv sørge for at finde lokale til workshoppen, men har I ingen anelse om hvem I skal spørge så skriv det, så kan jeg måske komme med nogle forslag. Prisen er 1500kr/t (der tillægges et kørselsgebyr ved lokation mere end 15km fra Kongens Nytorv. Udfyld formularen herunder for et uforpligtende tilbud.

Mini workshop for de studrende på Paul Petersens Idrætsinstitut 2021/2022

Hanstand Workshop i Aarhus

Der er pt. ingen handstand workshops i Aarhus. Vil du have besked når der oprettes nye handstand workshops i Aarhus, så udfyld formularen herunder.