fbpx

HANDSTAND WORKSHOPS

Til dig der gerne vil lære mere om håndstand og forbedre din teknik og forståelse af håndstanden.

Går du med en drøm om at lære håndstand, så er denne workshop den helt rette for dig🤸‍♀️

Workshoppen vil bl.a. indebære:
Gyldne tips til hvordan du kan styre balancen, teknik til opspænd og den “perfekte” håndstand form (læs straight line😉).
Vi vil også gennemgå samt øve kick up teknikker, vægøvelser og fritstående håndstand.
Vi vil også bruge lidt tid på smidighedstræning og styrketræning som vil hjælpe dig i din håndstand.

Workshoppen er for begyndere (ingen til lidt erfaring med håndstand) og let-øvede (erfaring med håndstand men mangler forståelse og teknikker til at kunne blive stående).
Øvelserne vil blive tilpasset DIT niveau☺️

På handstand workshoppen vil vi bl.a. komme ind på:

Hvis du vil prøve kræfter med ovenstående, men gerne vil gå mere i dybden med det, kan du tilmelde dig min Handstand Hold. Vi gennemgår det samme som man lærer på Workshoppen, men vi går mere i dybden og nørder teknik og form ekstra meget. Her vil det også være nemmere for mig at kunne give dig optimal feedback for din progression i din håndtand.

Og bor du langt fra de byer hvor jeg tilbyder Handstand Bootcamps og Handstand Workshops, kan du starte i et online håndstandforløb.

HANDSTAND WORKSHOPS I KØBENHAVN

SØNDAG D. 11 JUNI 2023 kl. 15-17

399kr
  • Lokation: DoYoga (Store Kongensgade 79, Baggården, 1264 København K)
  • Tilmelding senest fredag d. 9 juni 2023.
few spots left

HANDSTAND WORKSHOPS PÅ SYDSJÆLLAND

Der er pt. ingen handstand workshops på Sydsjælland. Vil du have besked når der oprettes nye handstand workshops på Sydsjælland, så udfyld formularen herunder.

HANDSTAND WORKSHOPS I AARHUS

Der er pt. ingen handstand workshops i Aarhus. Vil du have besked når der oprettes nye handstand workshops i Aarhus, så udfyld formularen herunder.

PRIVAT HANDSTAND WORKSHOP

Ønsker du er book mig til en privat Handstand Workshop er dette også muligt. Jeg tilbyder private workshops til grupper mellem 3-50 personer. I skal umiddelbart selv sørge for at finde lokale til workshoppen, men har I ingen anelse om hvem I skal spørge så skriv det, så kan jeg måske komme med nogle forslag. Prisen er 800kr/t (der tillægges et kørselsgebyr ved lokation mere end 15km fra Kongens Nytorv. Udfyld formularen herunder for et uforpligtende tilbud.