fbpx

HANDSTAND HOLD

Til dig der gerne vil lære mere om håndstand og forbedre din teknik og forståelse af håndstanden.

Håndstand holdene er for dig, der føler dig overvældet i din håndstandsrejse. Det er til dig, der ikke ved hvor du skal starte, eller som føler at du er gået i stå i din håndstandspraksis og derfor ønsker mere sparring og en dygtig og passioneret træner med på sidelinjen.

Holdtræningen er for begyndere (ingen til lidt erfaring med håndstand), intermediate (erfaring med håndstand men mangler forståelse, teknikker og sparring) og de lidt mere advanced som fx gerne vil begynde deres press to handstand rejse, Mexican eller prøve kræfter med at lære forskellige shapes. 

Holdtræningerne bliver altid tilpasset dit præcise niveau. Du får tildelt øvelser ud fra det niveau du kommer med og de weakpoints som jeg vurdere der gang til gang skal arbejdes med. Dette betyder også at stort set ingen laver det samme i løbet af timen. I bliver hver især tildelt de øvelser som jeg vurdere er bedst for jeres praksis. Undervejs i timen går jeg rundt og retter jer til og giver jer fif til hvad I kan forbedre og have mere fokus på. Se det som personlig træning, blot med andre deltagere i lokalet. 

MAX 8 DELTAGERE OG MINIMUM 3 FOR AT HOLDET OPRETTES.

På handstand holdene vil vi bl.a. komme ind på:

Hvis du vil prøve kræfter med ovenstående men kortet ned på 2 timer, kan du tilmelde dig en af mine Handstand Workshops. Vi gennemgår det samme som man lærer på holdene, men vi går ikke i dybden med det.

Og bor du langt fra de byer hvor jeg tilbyder Handstand Holdtræning og Handstand Workshops, kan du starte i et online håndstandforløb.

HOLD MED 1 UGENTLIG TRÆNING

SPAR 25% - Gælder t.o.m d. 10 april!
kr170
kr 127,50
/ugen
 • 1 ugentlig træning á 55 min.
 • Gratis håndstandsprogram der er skræddersyet til det niveau du kommer med (ændres i takt med at dit niveau øges)
 • En månedlig gratis weekendstræning (udendørs)* - NB! Ikke håndstandstræning
 • Lukket hold med max 8 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • Træning i DoYoga's hyggelige træningsstudie (Store Kongensgade 79, 1264 Kbh K) Ingen krav om medlemsskab til noget fitnesscenter, yogastudie eller lign.!

HOLD MED 2 UGENTLIGE TRÆNINGER

SPAR 25% - Gælder t.o.m d. 10 april!
kr300
kr 225
/ugen
 • 2 ugentlige træninger á 55 min.
 • Gratis håndstandsprogram der er skræddersyet til det niveau du kommer med (ændres i takt med at dit niveau øges)
 • En månedlig gratis weekendstræning (udendørs)* - NB! Ikke håndstandstræning
 • Lukket hold med max 8 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • Træning i DoYoga's hyggelige træningsstudie (Store Kongensgade 79, 1264 Kbh K) Ingen krav om medlemsskab til noget fitnesscenter, yogastudie eller lign.!

PRØVETIME

Prøv en enkelt træning
kr 50
 • Book 1 time á 55 min. varighed
 • Vælg frit mellem alle handstand hold
 • Gyldig 1 måned fra købsdato

Hvorfor handstand træning?

Forbedre din kropskontrol og kropsforståelse

Der er mange muskler involveret når man står på hænder, så at lære at stå på hænder betyder at lære at kontrollere hver en muskel.

Forbedrer din balance og tålmodighed

Regelmæssig håndstandstræning vil forbedrer din balance generelt.
Håndstand er et skill der tager tid at lære, det kræver tålmodighed og hårdt arbejde.

Vejen til en stærk overkrop og god skulder mobilitet

Håndstand er hårdt og kræver utrolig meget overkropsstyrke. Du får derfor en solid overkropstræning på en sjov måde samtidig med at du forbedrer din skuldermobilitet (så længe du træner det rigtigt).

Det er sjovt og gør dig glad i låget

Det er SÅ sjovt og anderledes at det slet ikke kan sammenlignes med alm. træning.
Håndstand vil måske også gøre dig gladere, da alt blodet løber ned til din hjerne og har en energifyldt og afslappende effekt.

HOLD 1

ONSDAGE 19:45
 • Holdet starter op for første gang d. 12/4-2023
4 spots left

HOLD 1 + HOLD 2

ONSDAG 19:45 + FREDAGE 7:00
 • Holdet starter op for første gang d. 12/4-2023
4 spots left

HOLD 2

FREDAGE 7:00
 • Holdet starter op for første gang d. 14/4-2023

PRØVETIME

PRØVETIME 50kr
 • Gyldig 1 måned fra købsdato

FAQ

Betalingen foregår forud for hver måned. 

Træner du 2x om ugen betaler du 300kr om ugen svarende til 1350kr om måneden. Den månedlige pris er beregnet ud fra en gennemsnitlig måned på 4,5 uger. 

Træner du 1x om ugen betaler du 170kr om ugen svarende til 765kr om måneden. Den månedlige pris er beregnet ud fra en gennemsnitlig måned på 4,5 uger. 

Du kan altid tilmelde dig, også midt i en måned. Tilmelder du dig midt i en måned fratrækkes de træninger der allerede er afholdt.

Din opsigelsesperiode hedder løbende måned + en måned. Dvs. opsiger du fx i februar stopper du ved udgangen af marts.

Næste faktura har altid forfald den sidste hverdag i måneden.

Du betaler kun for den træning, der rent faktisk bliver afviklet. Er din træner (Josephine) syg eller på ferie, kompenseres der økonomisk den efterfølgende måned med den timepris du betaler for at gå på holdet.

Ved opstart af helt nye hold kan du reservere en plads ved at udfylde reservationsformularen. Efter reservationsformularen er udfyldt modtager du en faktura med betaling for første måned. Før når den er betalt er din plads sikret. 

Den månedlige weekendstræning er en træning som er med i dit medlemsskab. 

Én gang om måneden mødes vi på tværs af alle hold og træner sammen. Både Teamtræningshold, Handstand Hold og Personlige Træningsklienter har mulighed for at deltage i denne træning. 

Træningen vare en time og er meget ala den man kender fra Teamtræningen. 

Lokationen kan være forskellig fra gang til gang, men det er altid udendørs, uanset hvad vejret lover. 

Man tilmelder sig gennem mit online bookingsystem YOGO.

Som regel er det den 2. sidste lørdag i måneden, men der kan forekomme ændringer, så hold øje på YOGO. 

Husk at lokationen kan være forskellige fra gang til gang, så hold øje med hvad der står af lokation fra måned til måned.

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema og bladreR frem i ugerne indtil den månedlige fællestræning dukker op i kalenderen. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Det er muligt at sætte sit medlemsskab i bero hvis man skal på ferie eller lignende.
Du kan sætte dit medlemsskab i bero i op til 4 måneder om året, dog kan du max sætte dit medlemsskab i bero i 8 uger ad gangen. 
Bero kan kun gøres hele måneder af gangen. 

Det koster ikke noget at sætte dit medlemsskab i bero hvis der er tale om en pauseperiode på 4 uger. Vil du i bero i over 4 uger koster det 150kr. 
Når du sætter dit medlemsskab i bero skal du angive start og slutdato for pausen. 
Dit medlemsskab starter automatisk igen efter slutdatoen du har angivet. 

Ønsker du at sætte dit medlemsskab i bero skal du sende en mail til info@movementwithlydolph.dk

Teamtræning afvikles hele året rundt.

Som udgangspunkt er der altid træning på helligdage. Der er dog ikke træning i perioden fra 23. december til og med 1. januar.

Er der enkelte helligedage hvor der ikke er træning, vil du få besked om dette og kompenseres for den træning på din næste faktura. 

Er du forhindret i at deltage i en træningstime, er det ikke muligt at få refunderet pengene for den time og det er ikke muligt at træne med på et andet hold.

Bliver du skadet i en længere periode kan du enten sætte dit medlemsskab i bero eller opsige dit medlemsskab (løbende måned + en måned). Læs mere under “Betaling og opsigelse” og “Medlemsskab i bero”.

Er du skadet/syg inden du tilmelder dig men din skade/sygdom er i den mere milde ende og har du nogenlunde styr på hvad du må/kan, er det blot vigtigt at du giver mig besked inden dit forløb starter. 

Er din skade/sygdom i den mere alvorlige ende, er det vigtigt at du tager kontakt til mig inden du tilmelder dig, da jeg vil have mulighed for at vurdere om det er forsvarligt for dig at deltage på træningsholdene. Du kan skrive til mig på info@movementwithlydolph.dk

Pludseligt opstået ferie, sygdom og skader skal meddeles direkte til Josephine på enten mail eller SMS. 

Træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter, du skal dog selv medbringe håndklæde, shampoo, balsam og bodylotion.

lokationer
Hvor holder jeg til?

Jeg holder til i mit eget lille studie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Det ligger 5 min. gang fra Kgs. Nytorv Metro st. og 5 min. gang fra Marmorkirken metro st.

Studiet er kun for mine egne klienter. Man kan ikke komme udefra og træne. Studiet er derfor hyggeligt, trygt og privat – og du skal ikke betale et månedligt abonnement til noget center. Du betaler kun for din personlige træningstime.

I sommermånederne er det muligt, at træne på min fleksible sommer bootcamp hvor man kan købe klippekort og frit tilmelde og afmelde sig hold på forskellige tidspunkter mandag-fredag. 

Det er dog meget forskelligt fra år til år hvor mange hold jeg tilbyder, hvornår på dagen og hvilke dage i ugen da det afhænger af mine faste klienters træningstidspunkter.

Holdende på flex sommer bootcamp konceptet er som udgangspunkt udendørs, men er der teamtræningshold med faste ledige pladser, vil dette hold også blive tilgængeligt hos flex sommer bootcamp deltagerne. Det bliver dog fjernet hvis det bliver fyldt op i løbet af sommermånederne, så man vil ikke kunne regne 100% med at have det hold som en mulighed hele sommeren. Til gengæld kan man også være heldig at andre teamtræningshold bliver ledige til flex sommer bootcamp deltagerne i løbet af sommeren. 

Mere info bliver lagt op i løbet af foråret.

Ønsker du at træne hjemme hos dig selv, er dette også en mulighed. Dog skal det kunne gå op med mine andre klienters træningstidspunkter.

Prisen for hjemmetræning er altid en smule dyrere end hvis du vælger at træne i Movement with Lydolph Studio.