fbpx

Handstand Workshop for let-øvede

Handstand

Workshops
for let-øvede

Til dig der allerede har en god forståelse for alignment, faldeteknik og basal kick-up teknik, men mangler øvelser og teknikker der hjælper dig med at rykke fra væggen og ud til en fritstående håndstand.

Hvad kan du forvente?

Har du allerede kendskab til håndstand, men mangler teknikker og øvelser til hvordan du går fra væggen og ud til den fritstående håndstand, så er denne workshop for dig. 

Vi starter med at gennemgå alt det tekniske der ligger bag håndstanden, så jeg er sikker på at alle har en forstående for alt det tekniske der ligger til grund for en god og stabil håndstand.

Vi vil til workshoppen IKKE komme ind på faldeteknik og basal kick-up teknik, det forventes derfor at du allerede kan falde på en sikker måde og sparke op til væggen. Vi vil dog gennemgå få lidt mere øvede kick up øvelser, men ikke basic kick up teknik og begynder kick up øvelser.

Du vil på workshoppen blive mødt af øvelser som er med til at forbedre dit opspænd, alignment og styrke. 
Derudover vil du blive introduceret til en række forøvelser som på sigt vil være med til at forberede dig til den fritstående håndstand.
Vi gennemgår flere balance øvelser op ad væggen som er med til at hjælpe dig ud i den fritstående håndstand, samt enkelte fritstående øvelser til dem det giver mening for.

Workshoppen er for let-øvede som blot mangler forståelse for teknikken og balancen, samt redskaber til at kunne blive stående og finde balance.

Krav for at kunne deltage i workshoppen!
– Du skal kunne falde sikkert ud af din håndstand.
– Du skal kunne sparke op til håndstand til væg (fritstående kick up er ikke et krav)
– Du skal kunne holde en chest to wall handstand i minimum 30 sek
– Du skal have forståelse for balancen i vægøvelser

Hvis du ikke opfylder ovenstående krav, vil jeg anbefale dig at deltage i mine begynder handstand workshop i stedet.

Hvis du vil prøve kræfter med ovenstående, men gerne vil gå mere i dybden med det, kan du tilmelde dig min Handstand Hold. Vi gennemgår det samme som man lærer på Workshoppen, men vi går mere i dybden og nørder teknik og form ekstra meget. Her vil det også være nemmere for mig at kunne give dig optimal feedback for din progression i din håndtand.

Og bor du langt fra de byer hvor jeg tilbyder Handstand Bootcamps og Handstand Workshops, kan du starte i et online håndstandforløb.

HanDstand Workshops i København

LØRDAG Den 4. MAJ 2024 kl. 14-16

500kr
  • Lokation: DoYoga K (Store Kongensgade 79, 1264 København).
  • Begrænsede pladser. Max 10-12 deltagere!
  • Ved færre end 3 tilmeldte afholdes workshoppen i mit eget studie (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København). Du skal gå ud fra at workshoppen afholdes i DoYoga, med mindre du får en email om andet.
  • Tilmelding senest torsdag d. 2. maj 2024.

Hvad siger tidligere deltagere?

"Josephine Lydolph - hvor skal man begynde? Jeg har deltaget i flere workshops med fokus på at blive bedre i en håndstand, og jeg kunne ikke være mere glad for den beslutning. Josephine er ualmindeligt dygtig, passioneret og ikke mindst sindssygt god til at lære fra sig. Jeg lærer noget nyt hver eneste gang, og man kan virkelig mærke hvor meget sjæl der bliver lagt i programmeringen. Hun er utrolig engageret i processen og tror virkelig på én - det er man slet ikke i tvivl om. Ydermere er hun jo bare så fantastisk sød og skøn at være i rum med. Dette gør også at jeg hygger mig utroligt meget - træningen er sjov og hård (på den gode måde). Jeg går altid fra en workshop hos Josephine med et godt humør og nye fokuspunkter jeg kan tage med mig til min træning. Jeg kan kun varmt anbefale Josephine som træner, hun er utrolig inspirerende og jeg kan simpelthen ikke forestille mig at man kan have en dårlig session hos hende. Endnu engang, de varmeste anbefalinger herfra."

Julie Mortensen

"Jeg har med succes deltaget i Josephines håndstand workshop. Jeg er blevet sjov (og udfordrende) træning, erfaring og en masse gåpåmod rigere! Josephine er meget dygtig, god til at formidle og en motiverende træner. Kan klart anbefales!"

Nanna D.

"Jeg har været til håndstands workshop med Josephine og det var en fornøjelse. Josephine er super dygtig og gav mig nogle rigtig gode øvelser og tips til, at komme videre med min håndstand 🙏🏼🙏🏼 "

Mie Linde

privat Hanstand Workshop

Ønsker du er book mig til en privat Handstand Workshop er dette også muligt. Jeg tilbyder private workshops til grupper mellem 3-50 personer. I skal umiddelbart selv sørge for at finde lokale til workshoppen, men har I ingen anelse om hvem I skal spørge så skriv det, så kan jeg måske komme med nogle forslag. Prisen er 1500kr/t (der tillægges et kørselsgebyr ved lokation mere end 15km fra Kongens Nytorv. Udfyld formularen herunder for et uforpligtende tilbud.

Mini workshop for de studrende på Paul Petersens Idrætsinstitut 2021/2022