fbpx

Vil du lære at

stå på hænder?

Lær at mestre håndstanden ud fra det niveau og de målsætninger du kommer med.

4 Gode grunde til at du skal starte på holdet:

Skæddersyet program

Du får udarbejdet et program ud fra dit niveau og mål.

Personlig træning bare på et hold

Vi opvarmer sammen, herefter træner du det program der er udarbejdet til dig personligt. Undervejs i timen går jeg rundt og retter på jeres teknik. Se det som personlig træning men på et hold.

24/7 adgang til dit program via min app

Du har altid dit program ved hånden idet det tilgås via min app. Du kan derfor også træne udenfor holdtiderne. Der er videoinstrukser til alle øvelser.

Gratis adgang til mit ugentlige skill hold

Vil du prøve kræfter med andre skills som fx L-sit, Elbow Lever, Backlever, etc. kan du gratis tilmelde dig mit ugentlige skill hold. Hver måned har vi et bestemt skill som fokus.

Handstand hold

Du kan træne enten 1 eller 2x om ugen

Onsdag 19:45

Lokation: DoYoga (Store Kongensgade 79, 1254 København K)

FREDAG 7:00

Lokation: DoYoga (Store Kongensgade 79, 1254 København K)

onsdag 19:45 + FREDAG 7:00

Lokation: DoYoga (Store Kongensgade 79, 1254 København K)

Hvad
kan du forvente?

Træningen på handstand holdene bliver altid tilpasset dit præcise niveau. Du får tildelt øvelser ud fra det niveau du er på og de weakpoints som jeg vurdere der gang til gang skal arbejdes med. Dette betyder også at kun få laver det samme i løbet af timen, da I hver især bliver tildelt øvelser som jeg vurdere er bedst for jeres praksis. Undervejs i timen går jeg rundt og retter jer til og giver jer fif til hvad I kan forbedre og have mere fokus på. Se det som personlig træning men på et hold med andre håndstand interesserede. 

Hvad siger Handstand hold deltagerne

“Hvis man gerne vil lære at stå på hænder, så er der ingen bedre måde at gøre det end at gå på Josephines håndstandshold. Her får du et skræddersyet program, en dygtig underviser og det bedste sammenhold. Det er små hold så man føler man bliver set og hørt. Kæmpe anbefaling her fra🫶🏼”

Dagbjört Konradsdottir

"Håndstandstimerne er seriøst den bedst tid på ugen! Jeg elsker at nørde ting med min krop, og selvom håndstand er enormt svært at lære og virkelig kræver mange timer (og mange frustrationer), så er fredag morgen kl. 7 altid en fest. Der er godt humør, virkelig god energi og så er der endeløs support fra både de andre deltagere og Josephine. Josephine er vanvittig dygtig og formår virkelig at gøre programmet personligt og tilrettelagt til hver enkelt deltager - det er klart ugens højdepunkt! 🙌"

Lise Korsholm

"Jeg har deltaget i flere workshops med fokus på at blive bedre i en håndstand, og jeg kunne ikke være mere glad for den beslutning. Josephine er ualmindeligt dygtig, passioneret og ikke mindst sindssygt god til at lære fra sig. Jeg lærer noget nyt hver eneste gang, og man kan virkelig mærke hvor meget sjæl der bliver lagt i programmeringen. Hun er utrolig engageret i processen og tror virkelig på én - det er man slet ikke i tvivl om. Ydermere er hun jo bare så fantastisk sød og skøn at være i rum med. Dette gør også at jeg hygger mig utroligt meget - træningen er sjov og hård (på den gode måde). Jeg går altid fra en workshop hos Josephine med et godt humør og nye fokuspunkter jeg kan tage med mig til min træning. Jeg kan kun varmt anbefale Josephine som træner, hun er utrolig inspirerende og jeg kan simpelthen ikke forestille mig at man kan have en dårlig session hos hende. Endnu engang, de varmeste anbefalinger herfra."

Julie Mortensen