fbpx

ONLINE HÅNDSTAND
FORLØB

DET FÅR DU...

Grundig opstartssamtale

Inden vi går i gang med forløbet tager vi en telefonsamtale, så jeg kan få en bedre forståelse for hvad det er du ønsker hjælp til. Du vil desuden også skulle udfylde et spørgeskema og sende nogle videoer af nogle bestemte øvelser så jeg får en detaljeres forståelse af din nuværende teknik. Det er vigtigt for mig at kunne forstå hvor du er nu og hvilke mål du har med din håndstand både på kort sigt og lang sigt.

Håndstandprogram skræddersyet til dig, dit niveau og dine mål

Ud fra telefonsamtalen, spørgeskemaet og de videoer du har tilsendt mig, udarbejder jeg et program som er skræddersyet til dig og dit niveau, og som skal få dig i mål på den mest optimale måde.

Ugentlig feedback både video samt skriftligt

Jeg beder dig ugentligt om at sende mig videoer af alle eller bestemte øvelser fra dit program for at kunne give dig optimal teknisk feedback.

Ugentlige programopdateringer

Jeg vil ugentlig gå ind og lave ændringer i dit program, der hvor jeg vurderer at der er behov for det ud fra din feedback og de videoer du sender af dine øvelser.

24/7 support

Du har altid mulighed for at skrive hvis der er det mindste. Jeg svarer mellem 6-21 i hverdagene og mellem 9-17 i weekenden. Jeg svarer altid indenfor 24 timer, og bestræber mig på at det bliver indenfor kun et par timer.

Du skal ugentligt sende videoer fra dine træninger

Du skal ugentligt sende mig videoer af fra din håndstand træning. Det kan både være af bestemte øvelser fra programmet, det kan også være af hele programmet. Grunden til dette, er at det giver mig et bedre indblik i din træning. Ud fra de videoer får jeg en idé om øvelserne giver mening for dig og om det er tid til at gå et skridt frem eller måske et skridt tilbage.

4 ugers online håndstandforløb
1300
910kr SPAR 390KR!
Tilbudet gælder indtil d. 1/1-23
  •  
Spar 30%
8 ugers online håndstanforløb
2450
1715kr SPAR 735KR!
Tilbudet gælder indtil d. 1/1-23
  •  
spar 30%
12 ugers online håndstandforløb
3600
2520kr SPAR 1080KR!
TILBUDET GÆLDER INDTIL D. 1/1-23
  •  
spar 30%

Hvis du gerne vil gå mere i dybden med din håndstandstræning til fysiske træninger kan du tilmelde dig min Handstand Bootcamp eller Handstand workshops. Det er også muligt at få personlig 1:1 håndstandstræning. Alle 3 muligheder kan være et kanon supplement til dit online forløb.