fbpx

ONLINE
HANDSTAND FORLØB

I et online handstand forløb vil jeg bl.a. kunne hjælpe dig med:

  • Forståelse for de tekniske elementer i håndstanden 
  • Programmet tilpasset dit niveau og dine målsætninger
  • Optimering af din teknik
  • En bedre kropsforståelse og progression i din træning

Det får du

Grundig opstartssamtale

Inden vi går i gang med forløbet tager vi en telefonsamtale, så jeg kan få en bedre forståelse for hvad det er du ønsker hjælp til. Du vil desuden også skulle udfylde et spørgeskema og sende nogle videoer af nogle bestemte øvelser så jeg får en detaljeres forståelse af din nuværende niveau. Det er vigtigt for mig, at kunne forstå hvor du er nu og hvilke mål du har med din håndstand både på kort sigt og på lang sigt.

Handstandprogram skræddersyet til dig, dit niveau og dine mål

Ud fra telefonsamtalen, spørgeskemaet og de videoer du har tilsendt mig, udarbejder jeg et program som er skræddersyet til dig og dit niveau, og som skal få dig i mål på den mest optimale måde.

Ugentlige programopdateringer og feedback

Jeg beder dig ugentligt om at sende mig videoer af alle eller bestemte øvelser fra dit program for at kunne give dig optimal teknisk feedback. Jeg går ugentligt ind og laver ændringer i dit program, der hvor jeg vurderer at der er behov for det ud fra din feedback og de videoer du sender af dine øvelser.

Sådan fungerer det:

1. Du får dit ugeprogram

Jeg udarbejder et program til dig som du træner den næste uges tid. Programmets intensitet og frekvens aftales i samråd med dig og ud fra de information du giver mig.
Det er selvfølgelig videoer til alle øvelser.

2. Du træner dit program

Den næste uges tid træner du dit program. Sørg for at film din træning så du selv kan analysere om din krop er der hvor den skal være. Videoerne skal også bruges senere på ugen.

3. Du uploader videoer fra din træning (senest søndag)

Du uploader de videoer jeg har efterspurgt så jeg kan give feedback til dig i løbet af mandag og evt. lave ændringer i dit program.

4. Du får teknisk feedback på dine videoer

Mandag får du feedback via videobesked og tekst og du får dit program tilbage. Indimellem er der små eller store ændringer i programmet og andre gange er der ingen.

ONLINE HANDSTAND COACHING

1200kr
/måned
  • DU FÅR OVENIKØBET OGSÅ:
  • *Mulighed for at deltage i min månedlig gratis weekendstræning (udendørs i København)
  • **Mulighed for at deltage på min ugentlige gratis skill træning

Ofte stillede spørgsmål

Betalingen foregår forud for hver måned. 

Du kan altid starte op, også midt i en måned. 

Din opsigelsesperiode hedder løbende måned + en måned. Dvs. opsiger du fx i februar stopper du ved udgangen af marts.

Næste faktura har altid forfald 7 dage før sidste dag i dit nuværende forløb. Du har herefter 7 dage til at betale den.

Den månedlige weekendstræning er en træning som er gratis hvis du er nuværende klient. Altså pt er klient hos mig uanset om det er holdklient, PT-klient eller online klient.

Træningen er fullbody træning som tager udgangspunkt i træningsformen calisthenics, vi fokusere derfor på at bruge kroppens egen vægt til at udføre en række forskellige øvelser som træner styrke, udholdenhed, smidighed, koordination og kropsbevidsthed. 
Typiske øvelser i calisthenics træning er f.eks. push-ups, pull/chin-ups, dips, squats, lunges, hollow hold, planken, etc. Træningen vil altid blive skaleret ned til dit niveau, det forventes derfor ikke at du kan lave en pull-up. 
Der vil undervejs i træningen også blive tilføjet legende elementer – bevægelse som gør at du fuldstændig glemmer at du træner. Josephine er ret kendt for sine sjove, legende og til tider hårde finishers. 
Det bliver sjovt og du er i hammer godt selskab. 
 

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema og bladreR frem i ugerne indtil den månedlige fællestræning dukker op i kalenderen. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Det ugentlige skill træningshold er gratis hvis du er nuværende klient. Altså pt er klient hos mig uanset om det er holdklient, PT-klient eller online klient.

Der er plads til 6 på holdet. Ved færre end 3 tilmeldte aflyses holdet.

På Skill træningsholdet fokuserer vi på at forbedre specifikke færdigheder eller teknikker inden for calisthenics.

Skills vi fx træner er:
L-sit
Handstand 
Handstand Push-up
Elbow lever
Back lever
Front lever
Human Flag
Planche
Pistol Squat
Muscle-up
 

SÅDAN TILMELDER DU DIG:

Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage, så en anden kan få glæde af din plads.