fbpx

Personlig Træning

Makkerforløb

Til jer der ønske at træne sammen, og stadig få oplevelsen af et personligt træningsforløb med masser af sparring.

Hvad er et makkerforløb

Har I et ønske om at foretage en livsstilændring, øge jeres styrke, smide de overflødige kilo, finde bevægelsesglæde, udfordre jer selv eller forbedre jeres træningsteknik og kropsforståelse.
Synes I det kan være svært at finde ud af hvor I skal starte og er I forvirret omkring hvor ofte og hvordan I skal træne?
Eller mangler I overskud i hverdagen eller har I svært ved at finde motivation på egen hånd?

Båndet mellem jer bliver stærkere og det er en god og effektiv måde at få brugt tid sammen på, hvis man i forvejen har svært ved at få 2 skemaer til at gå op med hinanden.

Hvis den ene part er på ferie, syg eller lign. kan den anden part stadig træne, vær dog opmærksom på at i selvfølgelig betaler fuld pris for alle træninger uanset om i kommer 1 eller 2.

Priser

1 ugentlig træning i peakhour

470kr pr. person pr. træning (55 min.)

2 ugentlige træninger i peakhour

425kr pr. person pr. træning (55 min.)

3 ugentlige træninger i peakhour

400kr pr. person pr. træning (55 min.)

1 ugentlig træning i tidsrummet 9-14

400kr pr. person pr. træning (55 min.)

2 ugentlige træninger i tidsrummet 9-14

370kr pr. person pr. træning (55 min.)

3 ugentlige træninger i tidsrummet 9-14

325kr pr. person pr. træning (55 min.)

Hvorfor personlig træning for 2?

En investering i jer selv

Personlig træning er en investering i jer selv, jeres sundhed og jeres mentale velvære. Det giver energi og overskud i hverdagen og er med til at øge ens livskvalitet. Du har kun den ene krop. Du kan ikke bare købe en ny ligesom du kan hvis din gamle bil går i stykker, så behandl din krop med ansvar og respekt så den - og du - er i topform hele livet.

Træning på jeres præmisser

Personlig træning kan forløbe lige præcis som I vil have det. Der er lagt en plan for jeres forløb, men er der noget I indimellem har særligt behov for til træningerne, justerer vi ind og gør præcis det I har brug for. Det er vigtigt for mig at I har det godt både fysisk og mentalt.

Det er sjovt og konkurrencepræget at træne sammen

Det er hamrende sjovt at træne med en god veninde, sin mor eller sin søster. Der bliver kærligt prikket lidt til hinanden når konkurrencen stiger i løbet af træningssessionen men der bliver samtidig også heppet.

Maksimal udbytte af jeres træning

Ud fra jeres mål, ved jeg lige præcis hvordan vi på den mest effektive måde skal komme fra A til B. Jeg står ved jeres side hele tiden til at kunne rette jeres teknik på plads, og lave småjusteringer alt afhængigt af hvordan kroppen føles på selve dagen for jeres træning.

hvad siger mine træningsglade & stærke klienter

"Joses gode energi og høje ambitioner for sine klienter har virkelig motiveret os i vores træning og det er tydeligt, hvor meget vi begge rykker os for hver uge der går med hende som coach. Selvom vi er 2 på forløb sammen - med forskellige mål - har Jose formået at matche vores træningsforløb således, at vi kan træne sammen, men stadig arbejde os imod vores individuelle mål."

Mille & Sisse Larsen

"My time with Josephine has been the biggest change in my life in 2023. Her happy spirit and optimistic way of believing in what was possible for me, made huge difference. The exercises got bespoke as we moved along and from having no strength at all to where I feel like being able to move a mountain in the future, with the help from Josephine and her 12-week program for me. I can easily recommend you to use movement with Lydolph."

Alex Dahldorph

"Jeg kan kun anbefale Josephine som personlig træner. Josephine har stor fokus på teknik i hver enkelt øvelse og laver et varieret program, så det ikke bliver for ensformig."

Sofie L.

Ofte stillede Spørgsmål

Det er op til dig om du ønsker at købe x antal klip til personlig træning, eller om du vil betale hver måned for det antal forventede træningssessioner. Køber du klip kan du dele din faktura op i 1, 2 eller 3 rater. 
Dine antal købte klip skal bruges indenfor 12 måneder fra købsdato med mindre andet er aftalt.
Betaler du månedligt betaler du forud for hver måned og har en opsigelsesvarsel på 1 måned.

Betalingen sker via bankoverførsel.

Du skal ikke betale for et medlemsskab til noget fitnesscenter, idet du træner i mit eget private træningsstudie. Træningen bliver derfor også utrolig nærværende og tryg, da der kun er dig og mit i studiet. 

De fleste af mine klienter træner 1, 2 eller 3 gange om ugen.
Andre klienter træner fast hver 2. uge og nogen klienter køber x antal klip og skriver når de har brug for en træning. Sidstnævnte løsning er for dem der er meget selvkørende og blot har brug for teknisk træning indimellem. 

Træner man færre end 1x om ugen er prisen blot det samme som 1 ugentlig træning.

Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode. Hvis medlemskabet opsiges, ophæves en evt. berosætning.

Aflysning af din træningssession eller rykning af tid skal ske senest 24 timer før træningstidspunktet, ellers vil træningen tælle som et klip.

Alt træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter når du træner hos mig.

Vær dog opmærksom på at handstand holdene som de eneste bliver afviklet i DoYoga’s studie i København K (Store Kongengade 79, 1264 København K). Der er INTET krav om medlemsskab til yogastudiet.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter. Der er shampoo, balsam og hårtørrer til rådighed. Det er også muligt for bad i DoYoga, men medbring her selv shampoo, balsam, hårtørrer osv. 

Som fast medlem på et af holdene får du adgang til min app hvor du kan tilgå et træningsprogram, hvis du lyster en ekstra ugentlig træning. Programmet er ikke skræddersyet til dig, men er skræddersyet til de mål holdet som helhed arbejder ud fra (øget styrke i calisthenics basis øvelser som fx pistol squat og pull ups). Der er regressioner og progressioner til øvelserne så det kan tilpasses dit niveau og der er også videoer til alle øvelser. Du bestemmer selv om du vil have adgang til det program, der træner hjemme eller det program, der kræver adgang til et center med funktionelt udstyr. Programmet opdateres hver 3 måned. 

Alle PT klienter og faste hold klienter har mulighed for at deltage i denne træning helt gratis. Den er udendørs (forskellige lokationer hver måned) og kører i sommerhalvåret (fra april til og med september).

Ovenstående priser er momsfritaget, såfremt der lægges moms på træning, kan der forekomme ændringer i prisen. 

Læs mere om Movement with Lydolph’s handelsbetingelser HER.