fbpx

#performanceoverlooks

Lad det ikke være ønsket om et bestemt ydre, der driver værket. Det er ikke holdbart og det er desuden heller ikke vejen til lykke.
Det handler om hvad du kan med din krop og hvad du gerne vil kunne med din krop.

PERSONLIG TRÆNING FOR 2

1 ugentlig træning

470kr. pr. person / 55 min.

2 ugentlige træninger

435kr. pr. person / 55 min.

3 ugentlige træninger

400kr. pr. person / 55 min.

1 ugentlig træning i tidsrummet 9-14

400kr. pr. person / 55 min.

2 ugentlige træninger i tidsrummet 9-14

370kr. pr. person / 55 min.

3 ugentlige træninger i tidsrummet 9-14

335kr. pr. person / 55 min.

Min tilgang

Jeg tror på at alle kan finde glæden ved træning, det handler blot om at finde den stil og de mål som man synes er sjovt at arbejde med.
Man skal ikke løfte tunge vægte, hvis ikke man synes det er sjovt, man skal ikke lave høj intensitetstræning eller løbe, hvis ikke man synes det er sjovt. Man skal finde den træningsform, som man kan lide og som man synes er sjov.

Jeg har en utrolig legende tilgang til træning, en tilgang der gør at det føles mere som leg end træning.
Kan du huske dengang i børnehaven hvor du gik armgang eller lavede koldbøtter rundt om en stang – det er jo i princippet træning, men fordi der er legende elementer i det, glemmer man helt at det er træning. 

Udover min legende tilgang til træning, går jeg op i at der skal være noget andet og mere motivererende end blot ens udseende som drivkraft. Målet om, at kunne lave en bestemt øvelse eller løfte et bestemt antal kilo i en øvelse er langt sjovere og mere motiverende end at jagte en bestemt kropstype. Det er desuden også en mere fredfyldt proces at tage fokus væk fra det ydre – det ydre skal alligevel nok følge med som et bi-produkt. 

personlig træning for 2

Har I et ønske om at foretage en livsstilændring, øge jeres styrke, smide de overflødige kilo, finde bevægelsesglæde, udfordre jer selv eller forbedre jeres træningsteknik og kropsforståelse.
Synes I det kan være svært at finde ud af hvor I skal starte og er I forvirret omkring hvor ofte og hvordan I skal træne?
Eller mangler I overskud i hverdagen eller har I svært ved at finde motivation på egen hånd?

Båndet mellem jer bliver stærkere og det er en god og effektiv måde at få brugt tid sammen på, hvis man i forvejen har svært ved at få 2 skemaer til at gå op med hinanden.

*Vær opmærksom på at alle træninger skal køres sammen. I kan ikke træne alene hvis den ene fx en dag er syg. I er afhængige af hinanden. 

Faciliteter

Træningen foregår i mit eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K).
Træningen foregår derfor i trygge og rolige rammer hvor det ofte kun er dig og mig der befinder sig i lokalet under din træning.
Da jeg har egne lokaler, sparer du også medlemsskabet til et kommercielt fitnesscenter.

Calisthenics / funktionel styrketræning

Træningen der gør dig stærk og som er overførbar til din dagligdag. Calisthenics tager udgangspunkt i kropsvægtsøvelser som pull ups, pistol squat, push up og dips. Samt skilltræning med skills som L-sit, Muscle-Up, Elbowlever, backlever etc. Funktionel træning har fokus på koordination, mobilitet, bevægelighed og balance.

Vægttab

Hvis et vægttab skal være holdbart hjælper det ikke er følge ekstreme slankekure og kostplaner.
Det handler om at finde en tilgang som er den mest optimale for dig og den livsstil du har. Det skal være en livsstilsændring. Ikke en kur.
Vægttab handler langt mere om vanecoaching og at finde en træningsform som man rent faktisk synes er sjov, så den er holdbar i længden.

Håndstandstræning

Håndstand er sjovt. Det er benhård træning, men føles som en leg. Ønsker du at lære at stå på hænder, eller kan du allerede stå på hænder men ønsker at begynde på nogle mere øvede og advanced skills som handstandpress, Mexican og Shapes, kan jeg hjælpe dig på vej.

Jeg har nørdet håndstandens små fantastiske mekanikker i mange år og har opbygget en solid forståelse og øvelsesbibliotek til hvordan man kommer videre i sin håndstandsrejse.

Mobilitet & fleksibilitets træning

Mobilitet og fleksibilitet er noget som mange negligere, men bør faktisk fundamentet i træningen. Mobilitet giver bevægelsesfrihed og giver os mulighed for at kunne bevæge os ud i mange forskellige positioner - positioner som også er overførbar til dagligdagen. Derudover øger du også risikoen for skader ved at holde din mobilitet ved lige.

Hvorfor personlig træning for 2?

En investering i jer selv

Personlig træning er en investering i jer selv, jeres sundhed og jeres mentale velvære. Det giver energi og overskud i hverdagen og er med til at øge ens livskvalitet. Du har kun den ene krop. Du kan ikke bare købe en ny ligesom du kan hvis din gamle bil går i stykker, så behandl din krop med ansvar og respekt så den - og du - er i topform hele livet.

Træning på dine præmisser

Personlig træning kan forløbe lige præcis som I vil have det. Der er lagt en plan for jeres forløb, men er der noget I indimellem har særligt behov for til træningerne, justerer vi ind og gør præcis det I har brug for. Det er vigtigt for mig at I har det godt både fysisk og mentalt.

Det er sjovt og konkurrencepræget at træne sammen

Det er hamrende sjovt at træne med en god veninde, sin mor eller sin søster. Der bliver kærligt prikket lidt til hinanden når konkurrencen stiger i løbet af træningssessionen men der bliver samtidig også heppet.

Maksimal udbytte af din træning

Ud fra jeres mål, ved jeg lige præcis hvordan vi på den mest effektive måde skal komme fra A til B. Jeg står ved jeres side hele tiden til at kunne rette jeres teknik på plads, og lave småjusteringer alt afhængigt af hvordan kroppen føles på selve dagen for jeres træning.

DET FÅR i

  • Grundig opstartssamtale og afslutningssamtale
  • 1:1 træning med personlig sparring
  • Træningsstrategi tilpasset dig, dine behov og dine målsætninger
  • Løbende programopdateringer - typisk hver 8-12 uge
  • Vejlening omkring kost, vaner og livsstilsomlægning
  • Fri korrespondance via SMS

Ofte stillede spørgsmål

Du kan dele din faktura op i 1, 2 eller 3 rater. 
Betalingen sker via bankoverførsel.
Dine antal kørte klip skal bruges indenfor 12 måneder fra købsdato med mindre andet er aftalt.

Du skal ikke betale for et medlemsskab til noget fitnesscenter, da du træner i mit eget private træningsstudie. Træningen bliver derfor også utrolig nærværende og tryg, da der ofte kun er dig og mit i studiet. 

Aflysning af din træningssession skal ske senest 24 timer før træningstidspunktet, ellers vil træningen tælle som et klip.

Ovenstående priser er momsfritaget, såfremt der lægges moms på træning, kan der forekomme ændringer i prisen. 

Læs mere om Movement with Lydolph’s handelsbetingelser HER.

De fleste af mine klienter træner 1, 2 eller 3 gange om ugen.
Andre klienter træner fast hver 2. uge og nogen klienter køber x antal klip og skriver når de har brug for en træning. Sidstnævnte løsning er for dem der er meget selvkørende og blot har brug for teknisk træning indimellem. 

Træner man færre end 1x om ugen er prisen blot det samme som 1 ugentlig træning (470kr pr. træning).

Mit mål er at hjælpe alle, der ønsker at blive stærkere og komme i form.

Uanset om du er ung eller ældre, nybegynder eller erfaren, så tilpasser jeg træningen efter dine behov og evner. Jeg tror på, at træning bør være tilgængelig for alle, uanset ens baggrund eller fysiske formåen.

Jeg tilbyder træning der kan tilpasses til forskellige niveauer og mål. Uanset om du ønsker at opbygge muskelstyrke, forbedre din kondition eller tabe dig, vil jeg være der for at vejlede og støtte dig på din rejse mod en sundere og stærkere krop.

Alt træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter.

Vær dog opmærksom på at handstand holdene som de eneste bliver afviklet i DoYoga’s studie i København K (Store Kongengade 79, 1264 København K). Der er INTET krav om medlemsskab til yogastudiet.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter. Der er shampoo, balsam og hårtørrer til rådighed. Det er også muligt for bad i DoYoga, men medbring her selv shampoo, balsam, hårtørrer osv. 

Er du skadet/syg inden du starter i forløb forventer jeg at du fortæller mig om det så jeg har mulighed for at tage stilling til om jeg synes det er forsvarligt for dig at starte i forløb.

Bliver du skadet i en længere periode kan vi sætte dit forløb på pause.