fbpx

Personlig

Træning

Til dig der ønske et personlig træningsforløb med masser af sparring.

Hvad er et
personligt
træning?

Har du et ønske om at foretage en livsstilændring, øge din styrke, smide de overflødige kilo, finde din bevægelsesglæde, udfordre dig selv eller forbedre din træningsteknik og kropsforståelse.
Synes du det kan være svært at finde ud af hvor du skal starte og er du forvirret omkring hvor ofte og hvordan du skal træne?
Eller mangler du overskud i hverdagen eller har du svært ved at finde motivation på egen hånd?
Så er et personligt træningsforløb hos Movement with Lydolph, det helt rigtige for dig.

I et personligt træningsforløb arbejder vi sammen om dine mål og vi har kun fokus på dig og dine behov.
Det er tid til at du sætter dig selv i første række – som du fortjener. 

Priser

1 ugentlig træning i peakhour

750kr pr. træning (55 min.)

2 ugentlige træninger i peakhour

700kr pr. træning (55 min.)

3 ugentlige træninger i peakhour

650kr pr. træning (55 min.)

1 ugentlig træning i tidsrummet 9-14

650kr pr. træning (55 min.)

2 ugentlige træninger i tidsrummet 9-14

600kr pr. træning (55 min.)

3 ugentlige træninger i tidsrummet 9-14

550kr pr. træning (55 min.)

Hvorfor personlig træning?

En investering i dig selv

Personlig træning er en investering i jer selv, jeres sundhed og jeres mentale velvære. Det giver energi og overskud i hverdagen og er med til at øge ens livskvalitet. Du har kun den ene krop. Du kan ikke bare købe en ny ligesom du kan hvis din gamle bil går i stykker, så behandl din krop med ansvar og respekt så den - og du - er i topform hele livet.

Træning på dine præmisser

Personlig træning kan forløbe lige præcis som I vil have det. Der er lagt en plan for jeres forløb, men er der noget I indimellem har særligt behov for til træningerne, justerer vi ind og gør præcis det I har brug for. Det er vigtigt for mig at I har det godt både fysisk og mentalt.

Sparringspartner

Personlig træning er et samarbejde mellem dig som klient og mig som træner. Som træner vil jeg altid være til rådighed og lytte til hvad du har af behov på dagen.

Maksimal udbytte af din træning

Ud fra jeres mål, ved jeg lige præcis hvordan vi på den mest effektive måde skal komme fra A til B. Jeg står ved jeres side hele tiden til at kunne rette jeres teknik på plads, og lave småjusteringer alt afhængigt af hvordan kroppen føles på selve dagen for jeres træning.

Calisthenics / funktionel styrketræning

Træningen der gør dig stærk og som er overførbar til din dagligdag. Calisthenics tager udgangspunkt i kropsvægtsøvelser som pull ups, pistol squat, push up og dips. Samt skilltræning med skills som L-sit, Muscle-Up, Elbowlever, backlever etc. Funktionel træning har fokus på koordination, mobilitet, bevægelighed og balance.

Vægttab

Hvis et vægttab skal være holdbart hjælper det ikke er følge ekstreme slankekure og kostplaner.
Det handler om at finde en tilgang som er den mest optimale for dig og den livsstil du har. Det skal være en livsstilsændring. Ikke en kur.
Vægttab handler langt mere om vanecoaching og at finde en træningsform som man rent faktisk synes er sjov, så den er holdbar i længden.

Håndstandstræning

Håndstand er sjovt. Det er benhård træning, men føles som en leg. Ønsker du at lære at stå på hænder, eller kan du allerede stå på hænder men ønsker at begynde på nogle mere øvede og advanced skills som handstandpress, Mexican og Shapes, kan jeg hjælpe dig på vej.

Jeg har nørdet håndstandens små fantastiske mekanikker i mange år og har opbygget en solid forståelse og øvelsesbibliotek til hvordan man kommer videre i sin håndstandsrejse.

Mobilitet & fleksibilitets træning

Mobilitet og fleksibilitet er noget som mange negligere, men bør faktisk fundamentet i træningen. Mobilitet giver bevægelsesfrihed og giver os mulighed for at kunne bevæge os ud i mange forskellige positioner - positioner som også er overførbar til dagligdagen. Derudover øger du også risikoen for skader ved at holde din mobilitet ved lige.

Hvad siger mine træningsglade & stærke klienter

"Jeg startede i pt-forløb hos Josephine i tidligt forår efter at have haft en anden personlig træner gennem efteråret og vinteren. I min indledende snak med Josephine fik jeg sagt, hvordan jeg fungerer, når det kommer til træning, og jeg regnede med, at jeg skulle bøffe videre i centeret for at blive stærk. Vi blev dog enige om at træne udendøre, og jeg tænkte, at det måske ville blive svært at blive udfordret på styrke og nå mit mål, som var at kunne tage en chin up. Det blev imidlertid gjort totalt til skamme, og da Josephine en dag til træning (efter 7-8 uger) bad mig om at prøve at tage en chin up, og jeg bare fløj i vejret, blev jeg så overrasket! Jeg havde trænet 2-3 gange om ugen (primært ude), og nu var jeg stærkere end jeg havde været i årevis! Jeg glædede mig hver eneste uge til at træne med Josephine - ikke bare fordi det var fed træning med masser af udfordring, men også fordi hun bare er et hamrende dejligt menneske med en fantastisk energi og livsglæde, som jeg virkelig kom til at holde af. Så efter mit pt-forløb meldte jeg mig på en fleksibel sommerbootcamp, fordi jeg bare ikke kunne undvære hende og den glæde, jeg bliver fyldt op af, når jeg træner med hende. De andre deltagere på holdene har også været en kæmpe fornøjelse at “kæmpe med”, og jeg har altid slæbt mig af sted uanset, hvor træt jeg har været, fordi jeg har været så glad efterfølgende. Så Josephine - tusind tak, fordi du er dig. Du (og alle de skønne bootcampere) får selvfølgelig min allervarmeste anbefaling."

Tine R.

"Aldrig har jeg oplevet en mere nærværende, smilende og dygtig træner. Med Josephine står man ikke alene og der bliver taget hånd om selv de mindste ting. Er det en for lille kjole, man gerne vil ned i eller den pull up du aldrig selv har kunne tage, så er hun der. Hun har mine varmeste anbefalinger til både træning, vægttab og vigtigst af alt - at hjælpe en med at hjælpe sig selv."

Emilie Kjær

"Josephine er simpelthen SÅ HAMRENDE DYGTIG til hvad hun laver og underviser i🤩😍 Var i et personligt træningsforløb med hende hvor jeg rykkede mig helt vildt meget på kort tid, og har lært alt hvad jeg skulle vide om hvordan man blandt andet laver en pull up, så jeg endda kunne fortsætte med at dygtiggøre mig efterfølgende☺️"

Josephine Viloula

Ofte stillede Spørgsmål

Det er op til dig om du ønsker at købe x antal klip til personlig træning, eller om du vil betale hver måned for det antal forventede træningssessioner. Køber du klip kan du dele din faktura op i 1, 2 eller 3 rater. 
Dine antal købte klip skal bruges indenfor 12 måneder fra købsdato med mindre andet er aftalt.
Betaler du månedligt betaler du forud for hver måned og har en opsigelsesvarsel på 1 måned.

Betalingen sker via bankoverførsel.

Du skal ikke betale for et medlemsskab til noget fitnesscenter, idet du træner i mit eget private træningsstudie. Træningen bliver derfor også utrolig nærværende og tryg, da der kun er dig og mit i studiet. 

De fleste af mine klienter træner 1, 2 eller 3 gange om ugen.
Andre klienter træner fast hver 2. uge og nogen klienter køber x antal klip og skriver når de har brug for en træning. Sidstnævnte løsning er for dem der er meget selvkørende og blot har brug for teknisk træning indimellem. 

Træner man færre end 1x om ugen er prisen blot det samme som 1 ugentlig træning.

Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode. Hvis medlemskabet opsiges, ophæves en evt. berosætning.

Aflysning af din træningssession eller rykning af tid skal ske senest 24 timer før træningstidspunktet, ellers vil træningen tælle som et klip.

Alt træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter når du træner hos mig.

Vær dog opmærksom på at handstand holdene som de eneste bliver afviklet i DoYoga’s studie i København K (Store Kongengade 79, 1264 København K). Der er INTET krav om medlemsskab til yogastudiet.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter. Der er shampoo, balsam og hårtørrer til rådighed. Det er også muligt for bad i DoYoga, men medbring her selv shampoo, balsam, hårtørrer osv. 

Som fast medlem på et af holdene får du adgang til min app hvor du kan tilgå et træningsprogram, hvis du lyster en ekstra ugentlig træning. Programmet er ikke skræddersyet til dig, men er skræddersyet til de mål holdet som helhed arbejder ud fra (øget styrke i calisthenics basis øvelser som fx pistol squat og pull ups). Der er regressioner og progressioner til øvelserne så det kan tilpasses dit niveau og der er også videoer til alle øvelser. Du bestemmer selv om du vil have adgang til det program, der træner hjemme eller det program, der kræver adgang til et center med funktionelt udstyr. Programmet opdateres hver 3 måned. 

Alle PT klienter og faste hold klienter har mulighed for at deltage i denne træning helt gratis. Den er udendørs (forskellige lokationer hver måned) og kører i sommerhalvåret (fra april til og med september).

Ovenstående priser er momsfritaget, såfremt der lægges moms på træning, kan der forekomme ændringer i prisen. 

Læs mere om Movement with Lydolph’s handelsbetingelser HER.