fbpx

#performanceoverlooks

Lad det ikke være ønsket om et bestemt ydre, der driver værket. Det er ikke holdbart og det er desuden heller ikke vejen til lykke.
Det handler om hvad du kan med din krop og hvad du gerne vil kunne med din krop.

PERSONLIG TRÆNING

1 ugentlig træning

700kr / 55 min.

2 ugentlige træninger

650kr / 55 min.

3 ugentlige træninger

600kr / 55 min.

1 ugentlig træning i tidsrummet 9-14

600kr / 55 min.

2 ugentlige træninger i tidsrummet 9-14

550kr / 55 min.

3 ugentlige træninger i tidsrummet 9-14

500kr / 55 min.

Min tilgang

Jeg tror på at alle kan finde glæden ved træning, det handler blot om at finde den stil og de mål som man synes er sjovt at arbejde med.
Man skal ikke løfte tunge vægte, hvis ikke man synes det er sjovt, man skal ikke lave høj intensitetstræning eller løbe, hvis ikke man synes det er sjovt. Man skal finde den træningsform, som man kan lide og som man synes er sjov.

Jeg har en utrolig legende tilgang til træning, en tilgang der gør at det føles mere som leg end træning.
Kan du huske dengang i børnehaven hvor du gik armgang eller lavede koldbøtter rundt om en stang – det er jo i princippet træning, men fordi der er legende elementer i det, glemmer man helt at det er træning. 

Udover min legende tilgang til træning, går jeg op i at der skal være noget andet og mere motivererende end blot ens udseende som drivkraft. Målet om, at kunne lave en bestemt øvelse eller løfte et bestemt antal kilo i en øvelse er langt sjovere og mere motiverende end at jagte en bestemt kropstype. Det er desuden også en mere fredfyldt proces at tage fokus væk fra det ydre – det ydre skal alligevel nok følge med som et bi-produkt. 

personlig træning

Har du et ønske om at foretage en livsstilændring, øge din styrke, smide de overflødige kilo, finde din bevægelsesglæde, udfordre dig selv eller forbedre din træningsteknik og kropsforståelse.
Synes du det kan være svært at finde ud af hvor du skal starte og er du forvirret omkring hvor ofte og hvordan du skal træne?
Eller mangler du overskud i hverdagen eller har du svært ved at finde motivation på egen hånd?
Så er et personligt træningsforløb hos Movement with Lydolph, det helt rigtige for dig.

I et personligt træningsforløb arbejder vi sammen om dine mål og vi har kun fokus på dig og dine behov.
Det er tid til at du sætter dig selv i første række – som du fortjener. 

Faciliteter

Træningen foregår i mit eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K).
Træningen foregår derfor i trygge og rolige rammer hvor det kun er dig og mig der befinder sig i lokalet under din træning.
Da jeg har egne lokaler, sparer du også medlemsskabet til et kommercielt fitnesscenter.

Calisthenics / funktionel styrketræning

Træningen der gør dig stærk og som er overførbar til din dagligdag. Calisthenics tager udgangspunkt i kropsvægtsøvelser som pull ups, pistol squat, push up og dips. Samt skilltræning med skills som L-sit, Muscle-Up, Elbowlever, backlever etc. Funktionel træning har fokus på koordination, mobilitet, bevægelighed og balance.

Vægttab

Hvis et vægttab skal være holdbart hjælper det ikke er følge ekstreme slankekure og kostplaner.
Det handler om at finde en tilgang som er den mest optimale for dig og den livsstil du har. Det skal være en livsstilsændring. Ikke en kur.
Vægttab handler langt mere om vanecoaching og at finde en træningsform som man rent faktisk synes er sjov, så den er holdbar i længden.

Håndstandstræning

Håndstand er sjovt. Det er benhård træning, men føles som en leg. Ønsker du at lære at stå på hænder, eller kan du allerede stå på hænder men ønsker at begynde på nogle mere øvede og advanced skills som handstandpress, Mexican og Shapes, kan jeg hjælpe dig på vej.

Jeg har nørdet håndstandens små fantastiske mekanikker i mange år og har opbygget en solid forståelse og øvelsesbibliotek til hvordan man kommer videre i sin håndstandsrejse.

Mobilitet & fleksibilitets træning

Mobilitet og fleksibilitet er noget som mange negligere, men bør faktisk fundamentet i træningen. Mobilitet giver bevægelsesfrihed og giver os mulighed for at kunne bevæge os ud i mange forskellige positioner - positioner som også er overførbar til dagligdagen. Derudover øger du også risikoen for skader ved at holde din mobilitet ved lige.

Hvorfor personlig træning?

En investering i dig selv

Personlig træning er en investering i dig selv, din sundhed og dit mentale velvære. Det giver energi og overskud i din hverdag og er med til at øge din livskvalitet. Du har kun den ene krop. Du kan ikke bare købe en ny ligesom du kan hvis din gamle bil går i stykker, så behandl din krop med ansvar og respekt så den - og du - er i topform hele livet.

Træning på dine præmisser

Personlig træning kan forløbe lige præcis som du vil have det. Der er lagt en plan for dit forløb, men er der noget du indimellem har særligt behov for til træningerne, justerer vi ind og gør præcis det du har brug for. Det er vigtigt for mig at du har det godt både fysisk og mentalt.

Sparringspartner

Personlig træning er et samarbejde mellem dig som klient og mig som træner. Som træner vil jeg altid være til rådighed og lytte til hvad du har af behov på dagen.

Maksimal udbytte af din træning

Ud fra dine mål, ved jeg lige præcis hvordan vi på den mest effektive måde skal komme fra A til B. Jeg står ved din side hele tiden til at kunne rette din teknik på plads, og lave småjusteringer alt afhængigt af hvordan kroppen føles på selve dagen for din træning.

DET FÅR DU

  • Grundig opstartssamtale og afslutningssamtale
  • Personlig træning med sparring og coaching
  • Træningsstrategi tilpasset dig, dine behov og dine målsætninger
  • Løbende programopdateringer
  • Vejlening omkring kost, vaner og livsstilsomlægning
  • Fri korrespondance via SMS og E-mail

Ofte stillede spørgsmål

Det er op til dig om du ønsker at købe x antal klip til personlig træning, eller om du vil betale hver måned for det antal forventede træningssessioner. Køber du klip kan du dele din faktura op i 1, 2 eller 3 rater. 
Dine antal købte klip skal bruges indenfor 12 måneder fra købsdato med mindre andet er aftalt.
Betaler du månedligt betaler du forud for hver måned og har en opsigelsesvarsel på 1 måned.

Betalingen sker via bankoverførsel.

Du skal ikke betale for et medlemsskab til noget fitnesscenter, idet du træner i mit eget private træningsstudie. Træningen bliver derfor også utrolig nærværende og tryg, da der kun er dig og mit i studiet. 

De fleste af mine klienter træner 1, 2 eller 3 gange om ugen.
Andre klienter træner fast hver 2. uge og nogen klienter køber x antal klip og skriver når de har brug for en træning. Sidstnævnte løsning er for dem der er meget selvkørende og blot har brug for teknisk træning indimellem. 

Træner man færre end 1x om ugen er prisen blot det samme som 1 ugentlig træning.

Aflysning af din træningssession eller rykning af tid skal ske senest 24 timer før træningstidspunktet, ellers vil træningen tælle som et klip.

Er du skadet/syg inden du starter i forløb forventer jeg at du fortæller mig om det så jeg har mulighed for at tage stilling til om jeg synes det er forsvarligt for dig at starte i forløb.

Bliver du skadet eller syg i en længere periode kan vi sætte dit forløb på pause. 

Alt træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter.

Vær dog opmærksom på at handstand holdene som de eneste bliver afviklet i DoYoga’s studie i København K (Store Kongengade 79, 1264 København K). Der er INTET krav om medlemsskab til yogastudiet.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter. Der er shampoo, balsam og hårtørrer til rådighed. Det er også muligt for bad i DoYoga, men medbring her selv shampoo, balsam, hårtørrer osv. 

Ovenstående priser er momsfritaget, såfremt der lægges moms på træning, kan der forekomme ændringer i prisen. 

Læs mere om Movement with Lydolph’s handelsbetingelser HER.