fbpx

sENIOR TRÆNING +65

Til dig der er +65 og som gerne vil træne på et fast hold 1-2 x om ugen og forbedre din styrke, koordination, balance, teknik og bevægelsesfrihed.

Senior Træning er for dig der er +65 og som ønsker at holde dig igang. 

Træningen består af styrketræning, funktionel træning og mobilitetstræning.

Du vil øge din kondition, muskelstyrke, balance, koordination og mobilitet. 

Du kommer til at træne på et lille lukket hold med max 5 andre deltagere. Et lille hold gør det trygt for jer som deltagere og giver samtidig mig som træner mulighed for at kunne rette jer individuelt så træningen er mest mulig optimal og hensigtsmæssigt.

Alle øvelser gennemgåes inden træningen og uanset niveau, skader, alder og køn, garanterer jeg, at du sagtens kan være med. Programmet skaleres altid til lige netop dig og dit niveau.

Jeg sørger for god stemning, højt humør, fantastisk musik og I sørger for at give den gas, få sved på panden, have det sjovt og heppe på hinanden. 

Træningerne foregår i mit eget lille private træningsstudie i København K. 

Mindst 4 deltagere for at holdet oprettes og max 8 deltagere pr. hold.

Det får du:

HOLD MED 1 UGENTLIG TRÆNING

SPAR 25% - Gælder t.o.m d. 2 april!
kr120
kr 90
/ugen
 • 1 ugentlig træning á 55 min.
 • Lukket hold med max 6 deltagere
 • Træning i Josephine's private træningsstudie (Lille Strandstræde 8, 1254 Kbh K) - Ingen krav om medlemsskab til noget fitnesscenter!

HOLD MED 2 UGENTLIGE TRÆNINGER

SPAR 25% - Gælder t.o.m d. 2 april!
kr220
kr 165
/ugen
 • 2 ugentlige træninger á 55 min.
 • Lukket hold med max 6 deltagere
 • Træning i Josephine's private træningsstudie (Lille Strandstræde 8, 1254 Kbh K) - Ingen krav om medlemsskab til noget fitnesscenter!

HOLD 1

TIRSDAG 9:30
 • Holdet starter op for første gang d. 11/4-2023

HOLD 3

TORSDAG 9:30
 • Holdet starter op for første gang d. 13/4-2023

HOLD 2

ONSDAG 13:00
 • Holdet starter op for første gang d. 12/4-2023

HOLD 4

TIRSDAG 9:30 & TORSDAG 9:30
 • Holdet starter op for første gang d. 11/4-2023

PRØVETIME

Prøv en enkelt træning
kr 50
 • Book 1 time á 55 min. varighed
 • Vælg frit mellem alle Seniorhold
 • Gyldig 1 måned fra købsdato

FAQ

Betalingen foregår forud for hver måned. 

Træner du 2x om ugen betaler du 300kr om ugen svarende til 1350kr om måneden. Den månedlige pris er beregnet ud fra en gennemsnitlig måned på 4,5 uger. 

Træner du 1x om ugen betaler du 170kr om ugen svarende til 765kr om måneden. Den månedlige pris er beregnet ud fra en gennemsnitlig måned på 4,5 uger. 

Du kan altid tilmelde dig, også midt i en måned. Tilmelder du dig midt i en måned fratrækkes de træninger der allerede er afholdt.

Din opsigelsesperiode hedder løbende måned + en måned. Dvs. opsiger du fx i februar stopper du ved udgangen af marts.

Næste faktura har altid forfald den sidste hverdag i måneden.

Du betaler kun for den træning, der rent faktisk bliver afviklet. Er din træner (Josephine) syg eller på ferie, kompenseres der økonomisk den efterfølgende måned med den timepris du betaler for at gå på holdet.

Ved opstart af helt nye hold kan du reservere en plads ved at udfylde reservationsformularen. Efter reservationsformularen er udfyldt modtager du en faktura med betaling for første måned. Først når den er betalt er din plads sikret. 

Den månedlige weekendstræning er en træning som er med i dit medlemsskab. 

Én gang om måneden mødes vi på tværs af alle hold og træner sammen. Både Teamtræningshold, Handstand Hold og Personlige Træningsklienter har mulighed for at deltage i denne træning. 

Træningen vare en time og er meget ala den man kender fra Teamtræningen. 

Lokationen kan være forskellig fra gang til gang, men det er altid udendørs, uanset hvad vejret lover. 

Man tilmelder sig gennem mit online bookingsystem YOGO.

Som regel er det den 2. sidste lørdag i måneden, men der kan forekomme ændringer, så hold øje på YOGO. 

Husk at lokationen kan være forskellige fra gang til gang, så hold øje med hvad der står af lokation fra måned til måned.

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema og bladreR frem i ugerne indtil den månedlige fællestræning dukker op i kalenderen. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Det er muligt at sætte sit medlemsskab i bero hvis man skal på ferie eller lignende.
Du kan sætte dit medlemsskab i bero i op til 4 måneder om året, dog kan du max sætte dit medlemsskab i bero i 8 uger ad gangen. 
Bero kan kun gøres hele måneder af gangen. 

Det koster ikke noget at sætte dit medlemsskab i bero hvis der er tale om en pauseperiode på 4 uger. Vil du i bero i over 4 uger koster det 150kr. 
Når du sætter dit medlemsskab i bero skal du angive start og slutdato for pausen. 
Dit medlemsskab starter automatisk igen efter slutdatoen du har angivet. 

Ønsker du at sætte dit medlemsskab i bero skal du sende en mail til info@movementwithlydolph.dk

Teamtræning afvikles hele året rundt.

Som udgangspunkt er der altid træning på helligdage. Der er dog ikke træning i perioden fra 23. december til og med 1. januar.

Er der enkelte helligedage hvor der ikke er træning, vil du få besked om dette og kompenseres for den træning på din næste faktura. 

Er du forhindret i at deltage i en træningstime, er det ikke muligt at få refunderet pengene for den time og det er ikke muligt at træne med på et andet hold.

Bliver du skadet i en længere periode kan du enten sætte dit medlemsskab i bero eller opsige dit medlemsskab (løbende måned + en måned). Læs mere under “Betaling og opsigelse” og “Medlemsskab i bero”.

Er du skadet/syg inden du tilmelder dig men din skade/sygdom er i den mere milde ende og har du nogenlunde styr på hvad du må/kan, er det blot vigtigt at du giver mig besked inden dit forløb starter. 

Er din skade/sygdom i den mere alvorlige ende, er det vigtigt at du tager kontakt til mig inden du tilmelder dig, da jeg vil have mulighed for at vurdere om det er forsvarligt for dig at deltage på træningsholdene. Du kan skrive til mig på info@movementwithlydolph.dk

Pludseligt opstået ferie, sygdom og skader skal meddeles direkte til Josephine på enten mail eller SMS. 

Træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter, du skal dog selv medbringe håndklæde, shampoo, balsam og bodylotion.

lokationer
Hvor holder jeg til?

Jeg holder til i mit eget lille studie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Det ligger 5 min. gang fra Kgs. Nytorv Metro st. og 5 min. gang fra Marmorkirken Metro st.

Studiet er kun for mine egne klienter. Man kan ikke komme udefra og træne. Studiet er derfor hyggeligt, trygt og privat – og du skal ikke betale et månedligt abonnement til noget center. Du betaler kun for din personlige træningstime.

I sommermånederne er det muligt, at træne på min fleksible sommer bootcamp hvor man kan købe klippekort og frit tilmelde og afmelde sig hold på forskellige tidspunkter mandag-fredag. 

Det er dog meget forskelligt fra år til år hvor mange hold jeg tilbyder, hvornår på dagen og hvilke dage i ugen da det afhænger af mine faste klienters træningstidspunkter.

Holdende på flex sommer bootcamp konceptet er som udgangspunkt udendørs, men er der teamtræningshold med faste ledige pladser, vil dette hold også blive tilgængeligt hos flex sommer bootcamp deltagerne. Det bliver dog fjernet hvis det bliver fyldt op i løbet af sommermånederne, så man vil ikke kunne regne 100% med at have det hold som en mulighed hele sommeren. Til gengæld kan man også være heldig at andre teamtræningshold bliver ledige til flex sommer bootcamp deltagerne i løbet af sommeren. 

Mere info bliver lagt op i løbet af foråret.

Ønsker du at træne hjemme hos dig selv, er dette også en mulighed. Dog skal det kunne gå op med mine andre klienters træningstidspunkter.

Prisen for hjemmetræning er altid en smule dyrere end hvis du vælger at træne i Movement with Lydolph Studio.