fbpx

sENIOR TRÆNING

Til dig der er omkring 60 år eller ældre og som gerne vil træne på et fast hold 1 x om ugen og forbedre din styrke, koordination, balance, teknik og bevægelsesfrihed.

Senior Træning er for dig der er omkring 60 år eller ældre og som ønsker at holde dig igang. 

Træningen består af styrketræning, funktionel træning og mobilitetstræning.

Du vil øge din kondition, muskelstyrke, balance, koordination og mobilitet. 

Du kommer til at træne på et lille lukket hold med max 5-6 andre deltagere. Et lille hold gør det trygt for jer som deltagere og giver samtidig mig som træner mulighed for at kunne rette jer individuelt så træningen er mest mulig optimal og hensigtsmæssigt.

Alle øvelser gennemgåes inden træningen og uanset niveau, skader, alder og køn, garanterer jeg, at du sagtens kan være med. Programmet skaleres altid til lige netop dig og dit niveau.

Jeg sørger for god stemning, højt humør, fantastisk musik og I sørger for at give den gas, få sved på panden, have det sjovt og heppe på hinanden. 

Træningerne foregår i mit eget lille private træningsstudie i København K. 

Mindst 2 deltagere for at holdet oprettes og max 4 deltagere pr. hold.

Det får du:

TORSDAGE 9:30

460kr
/måned
  • 1 ugentlig træning á 50 min.
  • Lukket hold med max 6 deltagere
  • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser

PRØVETIME

50kr
  • Gyldig 1 måned fra købsdato
  • Kan kun bruges hvis du ikke tidligere har prøvet mine senior hold
  • Prøvetimen refunderes ikke ved efterfølgende tilmelding til hold
  • Efter dit køb skriver du en mail til info@movementwithlydolph.dk om hvilket hold og hvilken dato du ønsker at prøve holdet

Ofte stillede spørgsmål

Du betaler et månedligt abonnement for at gå på holdet. Betalingen falder altid automatisk den første dag hver måned.
Ønsker du at opsige dit abonnement hedder din opsigelsesperiode løbende måned + en måned. Dvs. opsiger du fx d. 11 april vil du gå på holdet til udgangen af maj måned.
Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode. Hvis medlemskabet opsiges, ophæves en evt. berosætning.

Det er muligt at sætte dit medlemsskab i bero. Du kan sætte dit medlemsskab i bero i op til 8 uger om året. Det koster ikke noget at sætte dit medlemsskab i bero hvis der er tale om en pauseperiode på 4 uger. Vil du i bero i over 4 uger koster det 200kr. Når du sætter dit medlemsskab i bero skal du angive start og slutdato for pausen. Dit medlemsskab starter automatisk igen efter slutdatoen du har angivet. Ønsker du at sætte dit medlemsskab i bero skal du sende en mail til info@movementwithlydolph.dk. Medlemsskab i bero skal varsles med en måned.
Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode. Hvis medlemskabet opsiges, ophæves en evt. berosætning.

Træningen afvikles hele året rundt.

Som udgangspunkt er der altid træning på helligdage. Der er dog ikke træning i perioden fra 23. december til og med 1. januar.

Er der enkelte helligedage, hvor der ikke er træning, vil du få besked om dette. 

Er du forhindret i at deltage i en træningstime, er det ikke muligt at få refunderet pengene for den time. Det kan være muligt at træne med på et andet hold, hvis der er plads, men dette er kun efter aftale med Josephine.

Hvis du bliver skadet i en længere periode, kan du enten sætte dit medlemskab i bero eller opsige dit medlemskab (løbende måned + en måned). Læs mere under “Betaling og opsigelse” og “Medlemskab i bero”.

Hvis du er skadet/syg inden du tilmelder dig, men din skade/sygdom er i den mere milde ende og du har nogenlunde styr på, hvad du må/kan, er det blot vigtigt, at du giver mig besked inden dit forløb starter.

Hvis din skade/sygdom er i den mere alvorlige ende, er det vigtigt, at du tager kontakt til mig inden du tilmelder dig, da jeg vil have mulighed for at vurdere, om det er forsvarligt for dig at deltage på træningsholdene. Du kan skrive til mig på info@movementwithlydolph.dk.

Mit mål er at hjælpe alle, der ønsker at blive stærkere og komme i form.

Uanset om du er ung eller ældre, nybegynder eller erfaren, så tilpasser jeg træningen efter dine behov og evner. Jeg tror på, at træning bør være tilgængelig for alle, uanset ens baggrund eller fysiske formåen.

Jeg tilbyder træning der kan tilpasses til forskellige niveauer og mål. Uanset om du ønsker at opbygge muskelstyrke, forbedre din kondition eller tabe dig, vil jeg være der for at vejlede og støtte dig på din rejse mod en sundere og stærkere krop.

 

Alt træning foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8, st., 1254 København K). Det betyder, at du ikke har nogen udgifter til et almindeligt kommercielt fitnesscenter.

Vær dog opmærksom på, at handstand-holdene som de eneste bliver afviklet i DoYoga’s studie i København K (Store Kongengade 79, 1264 København K). Der er INGEN krav om medlemskab til yogastudiet.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter. Der er shampoo, balsam og hårtørrer til rådighed. Det er også muligt at bade i DoYoga, men du skal selv medbringe shampoo, balsam, hårtørrer osv.