fbpx

SEPTEMBER TILBUD - PERSONLIG TRÆNING

SPAR OP TIL 20% PÅ PERSONLIGE TRÆNINGSFORLØB

Gælder kun hvis du starter i forløb senest d. 30 september!

5 SESSIONER

3250
2762kr SPAR 487kr!
  • Træningerne foregår i Sporting Health Club (København). Du betaler selv for abonnement til centeret - dog til en reduceret pris end hvad man normalt betaler (særaftale).
SPAR 15%

10 SESSIONER

6500
5200kr SPAR 1300kr!
  • Træningerne foregår i Sporting Health Club (København). Du betaler selv for abonnement til centeret - dog til en reduceret pris end hvad man normalt betaler (særaftale).
SPAR 20%
Ekstraordinært tilbud!
Servicen og kvaliteten er den samme! Så vil du se resultater, er det nu du skal slå til. Der kommer ikke et lignende tilbud igen.

Hvad siger tidligere klienter?

“Aldrig har jeg oplevet en mere nærværende, smilende og dygtig træner. Med Josephine står man ikke alene og der bliver taget hånd om selv de mindste ting. Er det en for lille kjole, man gerne vil ned i eller den pull up du aldrig selv har kunne tage, så er hun der. Hun har mine varmeste anbefalinger til både træning, vægttab og vigtigst af alt – at hjælpe en med at hjælpe sig selv.”

- Emilie Andersson

“Joses gode energi og høje ambitioner for sine klienter har virkelig motiveret os i vores træning og det er tydeligt, hvor meget vi begge rykker os for hver uge der går med hende som coach. Selvom vi er 2 på forløb sammen – med forskellige mål – har Jose formået at matche vores træningsforløb således, at vi kan træne sammen, men stadig arbejde os imod vores individuelle mål. “

- Sisse & Mille Larsen (makkerforløb)

“Josephine er for vild!
Hun er mega motiverende, skide dygtig og har lige så stort fokus på teknik som på leg i sine træninger – uanset omdelt er på bootcamps eller til personlige træninger. Jeg elsker alle træninger i hendes selskab, men vigtigst af alt er jeg ikke bare blevet stærkere, jeg er også blevet top motiveret og glæder mig nu til mine træninger! (Jeg var så demotiveret at jeg tog mit træningstøj på, gik i fitten, blinkede to gange med øjnene og gik hjem igen uden at have løftet så meget som spritten).
KÆMPE anbefaling herfra!
Den eneste ulempe ved et forløb hos Josephine er, at man ikke har lyst til at det skal stoppe!”

- Lise Korsholm

“I want to say that it was an exceptional experience to work out with Josephine!
As the personal trainer, Josephine showed her top-level skill set, deep knowledge about calisthenics and took good care of my well-being, so I was able to enjoy every session.
I appreciate how quickly Josephine adapted and customized my workout plan on the go.
I will keep continuing to work out with Josephine.
5 of 5!”

- Rinalds Pauka

“Jeg kan kun anbefale Josephine som personlig træner. Josephine har stor fokus på teknik i hver enkelt øvelse og laver et varieret program, så det ikke bliver for ensformig.”

- Sofie L.

“Josephine er simpelthen SÅ HAMRENDE DYGTIG til hvad hun laver og underviser i🤩😍 Var i et personligt træningsforløb med hende hvor jeg rykkede mig helt vildt meget på kort tid, og har lært alt hvad jeg skulle vide om hvordan man blandt andet laver en pull up, så jeg endda kunne fortsætte med at dygtiggøre mig efterfølgende☺️ “

- Josephine Viloula