fbpx

SMALL GROUP TRÆNING

Kom i form med dine venner.

1 ugentlig træning – 3 deltagere

300kr pr. person / 55 min.

2 ugentlige træninger – 3 deltagere

275kr pr. person / 55 min.

3 ugentlige træninger – 3 deltagere

250kr pr. person / 55 min.

1 ugentlig træning – 4 deltagere

250kr pr. person / 55 min.

2 ugentlige træninger – 4 deltagere

225kr pr. person / 55 min.

3 ugentlige træninger – 4 deltagere

200kr pr. person / 55 min.

Min tilgang

Jeg tror på at alle kan finde glæden ved træning, det handler blot om at finde den stil og de mål som man synes er sjovt at arbejde med.
Man skal ikke løfte tunge vægte, hvis ikke man synes det er sjovt, man skal ikke lave høj intensitetstræning eller løbe, hvis ikke man synes det er sjovt. Man skal finde den træningsform, som man kan lide og som man synes er sjov.

Jeg har en utrolig legende tilgang til træning, en tilgang der gør at det føles mere som leg end træning.
Kan du huske dengang i børnehaven hvor du gik armgang eller lavede koldbøtter rundt om en stang – det er jo i princippet træning, men fordi der er legende elementer i det, glemmer man helt at det er træning. 

Udover min legende tilgang til træning, går jeg op i at der skal være noget andet og mere motivererende end blot ens udseende som drivkraft. Målet om, at kunne lave en bestemt øvelse eller løfte et bestemt antal kilo i en øvelse er langt sjovere og mere motiverende end at jagte en bestemt kropstype. Det er desuden også en mere fredfyldt proces at tage fokus væk fra det ydre – det ydre skal alligevel nok følge med som et bi-produkt. 

personlig træning

Small Group Træning adskiller sig fra mine bootcamps ved at foregå i mindre grupper og oftest med folk man kender i forvejen. 
Man er typisk mellem 3-4 deltagere på holdet.
Small group træning er oplagt hvis du fx har en lille venindegruppe som du ønsker at træne sammen med. 

Træning i en lille intim gruppe med mennesker man kender i forvejen er sjovt, kan være konkurrencepræget og fyldt med god energi.
I godt selskab får i det optimale ud af jeres træning og når i mål med jeres mål. 

Small group træning forløb har en varighed mellem 6-16 uger.

Faciliteter

Træningen foregår i mit eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K).
Træningen foregår derfor i trygge og rolige rammer hvor det ofte kun er dig og mig der befinder sig i lokalet under din træning.
Da jeg har egne lokaler, sparer du også medlemsskabet til et kommercielt fitnesscenter.

Calisthenics / funktionel styrketræning

Træningen der gør dig stærk og som er overførbar til din dagligdag. Calisthenics tager udgangspunkt i kropsvægtsøvelser som pull ups, pistol squat, push up og dips. Samt skilltræning med skills som L-sit, Muscle-Up, Elbowlever, backlever etc. Funktionel træning har fokus på koordination, mobilitet, bevægelighed og balance.

Vægttab

Hvis et vægttab skal være holdbart hjælper det ikke er følge ekstreme slankekure og kostplaner.
Det handler om at finde en tilgang som er den mest optimale for dig og den livsstil du har. Det skal være en livsstilsændring. Ikke en kur.
Vægttab handler langt mere om vanecoaching og at finde en træningsform som man rent faktisk synes er sjov, så den er holdbar i længden.

Håndstandstræning

Håndstand er sjovt. Det er benhård træning, men føles som en leg. Ønsker du at lære at stå på hænder, eller kan du allerede stå på hænder men ønsker at begynde på nogle mere øvede og advanced skills som handstandpress, Mexican og Shapes, kan jeg hjælpe dig på vej.

Jeg har nørdet håndstandens små fantastiske mekanikker i mange år og har opbygget en solid forståelse og øvelsesbibliotek til hvordan man kommer videre i sin håndstandsrejse.

Mobilitet & fleksibilitets træning

Mobilitet og fleksibilitet er noget som mange negligere, men bør faktisk fundamentet i træningen. Mobilitet giver bevægelsesfrihed og giver os mulighed for at kunne bevæge os ud i mange forskellige positioner - positioner som også er overførbar til dagligdagen. Derudover øger du også risikoen for skader ved at holde din mobilitet ved lige.

Hvorfor Small Group Træning?

Øget styrke, energi og velvære

Det er vigtigt at holde sin funktionalitet, styrke og muskelmasse ved lige hele livet. Hverdagens gøremål bliver langt nemmere - også når man er oppe i årene. Derudover bliver man glad i låget af at træne. Serotonin, dopamin og endorfiner er nogle af de hormoner, som udløses i hjernen når du træner, og de er grunden til, at du har det så godt efter en træning.

Større sandsynlighed for at du kommer af sted

Det er langt nemmere at komme afsted når man har faste ugentlige træninger. Derudover ved man at der står en træner og ens træningsbuddies der venter på at give den gas med en.

Træning der er sjov, anderledes og udfordrende

Træningen er funktionel og inspireret af calisthenics. De fleste deltagere har ofte et fysisk mål som fx at kunne tage en chin up. Andre træner for at øge deres generelle styrke. Lige så snart at træningen har et andet formål end "bare" at se ud på en bestemt måde, bliver det også langt sjovere og mere motiverende.
#performanceoverlooks

Socialt sammenhold og hygge

Vi hepper på hinanden, vi snakker og vi hygger til træningerne. Det er ikke hardcore sved og råb. Vi har fokus på teknikken, udførslen og at have det rart og sjovt. Træningerne går lynhurtigt fordi i får lov til både at træne og drøfte verdenssituationen. Der er tid til det hele og resultaterne er for vilde!

Ofte stillede spørgsmål

Du kan dele din faktura op i 1, 2 eller 3 rater. 
Betalingen sker via bankoverførsel eller mobilepay.

Dine antal købte klip skal bruges indenfor 12 måneder med mindre andet er aftalt.

Du skal ikke betale for et medlemsskab til noget fitnesscenter, da du træner i mit eget private træningsstudie. Træningen bliver derfor også utrolig nærværende og tryg, da der ofte kun er dig og mig i studiet. 

Aflysning af din træningssession skal ske senest 24 timer før træningstidspunktet, ellers vil træningen tælle som et klip.

Ovenstående priser er momsfritaget, såfremt der lægges moms på træning, kan der forekomme ændringer i prisen. 

Læs mere om Movement with Lydolph’s handelsbetingelser HER.

Er du skadet/syg inden du starter i forløb forventer jeg at du fortæller mig om det så jeg har mulighed for at tage stilling til, om jeg synes det er forsvarligt for dig at starte i forløb.

Bliver du skadet i en længere periode kan vi sætte dit forløb på pause. 

Den månedlige weekendstræning er en træning som er gratis hvis du er nuværende klient. Altså pt er klient hos mig uanset om det er holdklient, PT-klient eller online klient.

Træningen er fullbody træning som tager udgangspunkt i træningsformen calisthenics, vi fokusere derfor på at bruge kroppens egen vægt til at udføre en række forskellige øvelser som træner styrke, udholdenhed, smidighed, koordination og kropsbevidsthed. 
Typiske øvelser i calisthenics træning er f.eks. push-ups, pull/chin-ups, dips, squats, lunges, hollow hold, planken, etc. Træningen vil altid blive skaleret ned til dit niveau, det forventes derfor ikke at du kan lave en pull-up. 
Der vil undervejs i træningen også blive tilføjet legende elementer – bevægelse som gør at du fuldstændig glemmer at du træner. Josephine er ret kendt for sine sjove, legende og til tider hårde finishers. 
Det bliver sjovt og du er i hammer godt selskab. 
 

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema og bladreR frem i ugerne indtil den månedlige fællestræning dukker op i kalenderen. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Det ugentlige skill træningshold er gratis hvis du er nuværende klient. Altså pt er klient hos mig uanset om det er holdklient, PT-klient eller online klient.

Der er plads til 6 på holdet. Ved færre end 3 tilmeldte aflyses holdet.

På Skill træningsholdet fokuserer vi på at forbedre specifikke færdigheder eller teknikker inden for calisthenics.

Skills vi fx træner er:
L-sit
Handstand 
Handstand Push-up
Elbow lever
Back lever
Front lever
Human Flag
Planche
Pistol Squat
Muscle-up
 

SÅDAN TILMELDER DU DIG:

Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage, så en anden kan få glæde af din plads.

Mit mål er at hjælpe alle, der ønsker at blive stærkere og komme i form.

Uanset om du er ung eller ældre, nybegynder eller erfaren, så tilpasser jeg træningen efter dine behov og evner. Jeg tror på, at træning bør være tilgængelig for alle, uanset ens baggrund eller fysiske formåen.

Jeg tilbyder træning der kan tilpasses til forskellige niveauer og mål. Uanset om du ønsker at opbygge muskelstyrke, forbedre din kondition eller tabe dig, vil jeg være der for at vejlede og støtte dig på din rejse mod en sundere og stærkere krop.

Alt træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter.

Vær dog opmærksom på at handstand holdene som de eneste bliver afviklet i DoYoga’s studie i København K (Store Kongengade 79, 1264 København K). Der er INTET krav om medlemsskab til yogastudiet.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter. Der er shampoo, balsam og hårtørrer til rådighed. Det er også muligt for bad i DoYoga, men medbring her selv shampoo, balsam, hårtørrer osv.