fbpx

TEAM TRÆNING

Til dig der gerne vil træne på et fast hold 1-2 x om ugen og forbedre din styrke, teknik og kondition.

Team Træning er et medlemsskab til dig, der ønsker at blive stærk, øge dit generelle velvære og overskud – og give dig en masse energi og glæde i din hverdag.

Det er vanvittigt sjovt og motiverende, at træne sammen på et hold. Mange oplever, at det er langt nemmere at komme afsted til træning når man er en del af et fast hold. Dette er også grunden til at mange vælger teamtræning til.

Team træning lægger sig så tæt op af personlig træning som muligt, da du træner på et lille hold med max 6 andre personer og til en meget mere overkommelig pris end personlig træning.

Med Team træning får du skabt en god og struktureret træningsrutine da du altid træner på det samme faste tidspunkt. Du vælger selv om du vil tilmeldes et hold, der træner 1 eller 2 x om ugen. 
Træningen har en varighed på 55 min. men føles som 20 min. fordi vi har det så sjovt. Spørg selv de nuværende deltagere😉

Træningen er en blanding af calisthenics, funktionel træning og styrketræning. Vi fokuserer en del på øvelser som pull up, chin up, push up, pistol squat, dips og L-sit. 

Du vil af og til også blive mødt af lidt konditionstræning, crossfit inspirerede workouts, mobilitetstræning, fysiske og sjove challenges og finishers (dem er jeg ret kendt for)😜🤫

Alle øvelser gennemgås inden træningen. Uanset niveau, skavanker, alder og køn garanterer jeg, at du sagtens kan være med. Programmet skaleres altid til lige netop dig og dit niveau. 

Mindst 3 deltagere for at holdet oprettes og max 6 deltagere pr. hold.

Det får du:

Cirka hver 3. måned laver vi en styrketest i udvalgte øvelser for at sikre, at det går den rigtige vej.

FASTE HOLD

HOLD MED 1 UGENTLIG TRÆNING

650kr
/måned
 • 1 ugentlig træning á 55 min.
 • Lukket hold med max 6 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • *Mulighed for at træne på ugentligt skill hold

HOLD MED 2 UGENTLIGe TRÆNINGer

1250kr
/måned
 • 2 ugentlige træninger á 55 min.
 • Lukket hold med max 6 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • *Mulighed for at træne på ugentligt skill hold

PRØVETIME

50kr
 • Vælg frit mellem alle hold der ikke er venteliste på
 • Gyldig 1 måned fra købsdato
 • Kan kun bruges hvis du ikke tidligere har prøvet mine teamtræningshold
 • Prøvetimen refunderes ikke ved efterfølgende tilmelding til hold
 • Efter dit køb skriver du en mail til info@movementwithlydolph.dk om hvilket hold og hvilken dato du ønsker at prøve holdet

KLIPPEKORT

1 klip

170kr
 • 1 klip som kan bruges på både handstand hold og teamtræning
 • Lukket hold med max 10 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • *Mulighed for at træne på ugentligt skill hold
 • **Kun muligt at book hold, der ikke er fuldt booket

5 klip

800kr
 • 5 klip som kan bruges på både handstand hold og teamtræning
 • Lukket hold med max 10 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • *Mulighed for at træne på ugentligt skill hold
 • **Kun muligt at book hold, der ikke er fuldt booket

10 klip

1500kr
 • 10 klip som kan bruges på både handstand hold og teamtræning
 • Lukket hold med max 10 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • *Mulighed for at træne på ugentligt skill hold
 • **Kun muligt at book hold, der ikke er fuldt booket

HOLD

MANDAGE 6.00

1 UGENTLIG TRÆNING
 • PRIS VED TILMELDING INDEN 1/10: 487,50KR/MD
 • Tilbudsprisen gælder hver måned i et helt år!
 • Træning i Movement with Lydolph Studie (Lille Strandstræde 8 st. 1254 Kbh K)
på tilbud

ONSDAGE 18.15

1 UGENTLIG TRÆNING
 • Træning i Movement with Lydolph Studie (Lille Strandstræde 8 st. 1254 Kbh K)
venteliste

MANDAGE 6.00 & ONSDAGE 18.15

2 UGENTLIGE TRÆNINGER
 • Træning i Movement with Lydolph Studie (Lille Strandstræde 8 st. 1254 Kbh K)
venteliste

Hvorfor Team Træning?

Øget styrke, energi og velvære

Det er vigtigt at holde sin funktionalitet, styrke og muskelmasse ved lige hele livet. Hverdagens gøremål bliver langt nemmere - også når man er oppe i årene. Derudover bliver man glad i låget af at træne. Serotonin, dopamin og endorfiner er nogle af de hormoner, som udløses i hjernen når du træner, og de er grunden til, at du har det så godt efter en træning.

Større sandsynlighed for at du kommer af sted

Det er langt nemmere at komme afsted når man har faste ugentlige træninger. Derudover ved man at der står en træner og ens træningsbuddies der venter på at give den gas med en.

Træning der er sjov, anderledes og udfordrende

Træningen er funktionel og inspireret af calisthenics. De fleste deltagere har ofte et fysisk mål som fx at kunne tage en chin up. Andre træner for at øge deres generelle styrke. Lige så snart at træningen har et andet formål end "bare" at se ud på en bestemt måde, bliver det også langt sjovere og mere motiverende.
#performanceoverlooks

Socialt sammenhold og hygge

Vi hepper på hinanden, vi snakker og vi hygger til træningerne. Det er ikke hardcore sved og råb. Vi har fokus på teknikken, udførslen og at have det rart og sjovt. Træningerne går lynhurtigt fordi deltagerne får lov til både at træne og drøfte verdenssituationen. Der er tid til det hele og resultaterne er for vilde!

Ofte stillede spørgsmål

Du betaler et månedligt abonnement for at gå på holdet. Betalingen falder altid automatisk den første dag hver måned.
Ønsker du at opsige dit abonnement hedder din opsigelsesperiode løbende måned + en måned. Dvs. opsiger du fx d. 11 april vil du gå på holdet til udgangen af maj måned.
Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode. Hvis medlemskabet opsiges, ophæves en evt. berosætning.

Det er muligt at sætte dit medlemsskab i bero. Du kan sætte dit medlemsskab i bero i op til 8 uger om året. Det koster ikke noget at sætte dit medlemsskab i bero hvis der er tale om en pauseperiode på 4 uger. Vil du i bero i over 4 uger koster det 200kr. Når du sætter dit medlemsskab i bero skal du angive start og slutdato for pausen. Dit medlemsskab starter automatisk igen efter slutdatoen du har angivet. Ønsker du at sætte dit medlemsskab i bero skal du sende en mail til info@movementwithlydolph.dk. Medlemsskab i bero skal varsles med en måned.
Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode. Hvis medlemskabet opsiges, ophæves en evt. berosætning.

Er du forhindret i at deltage i en træningstime, er det ikke muligt at få refunderet pengene for den time. Det kan være muligt at træne med på et andet hold, hvis der er plads, men dette er kun efter aftale med Josephine.

Hvis du bliver skadet i en længere periode, kan du enten sætte dit medlemskab i bero eller opsige dit medlemskab (løbende måned + en måned). Læs mere under “Betaling og opsigelse” og “Medlemskab i bero”.

Hvis du er skadet/syg inden du tilmelder dig, men din skade/sygdom er i den mere milde ende og du har nogenlunde styr på, hvad du må/kan, er det blot vigtigt, at du giver mig besked inden dit forløb starter.

Hvis din skade/sygdom er i den mere alvorlige ende, er det vigtigt, at du tager kontakt til mig inden du tilmelder dig, da jeg vil have mulighed for at vurdere, om det er forsvarligt for dig at deltage på træningsholdene. Du kan skrive til mig på info@movementwithlydolph.dk.

Træningen afvikles hele året rundt.

Som udgangspunkt er der altid træning på helligdage. Der er dog ikke træning i perioden fra 23. december til og med 1. januar.

Er der enkelte helligedage, hvor der ikke er træning, vil du få besked om dette. 

Det er yderst sjældent, at din træner Josephine aflyser en træning. Skulle det ske at Josephine aflyser en træning grundet ferie, sygdom eller lignende, vil det være muligt at deltage på et andet hold såfremt der er plads på holdet. Josephine sender en mail ud hvis en træning aflyses og skriver samtidig hvilke hold man i stedet har mulighed for at deltage på. Ønsker du at deltage på et andet hold i tilfælde af en aflyst træning, vil det være først til mølle princip. Meld derfor hurtigt tilbage.

Mit mål er at hjælpe alle, der ønsker at blive stærkere og komme i form.

Uanset om du er ung eller ældre, nybegynder eller erfaren, så tilpasser jeg træningen efter dine behov og evner. Jeg tror på, at træning bør være tilgængelig for alle, uanset ens baggrund eller fysiske formåen.

Jeg tilbyder træning der kan tilpasses til forskellige niveauer og mål. Uanset om du ønsker at opbygge muskelstyrke, forbedre din kondition eller tabe dig, vil jeg være der for at vejlede og støtte dig på din rejse mod en sundere og stærkere krop.

 

Alt træning foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8, st., 1254 København K). Det betyder, at du ikke har nogen udgifter til et almindeligt kommercielt fitnesscenter.

Vær dog opmærksom på, at handstand holdene som de eneste bliver afviklet i DoYoga’s studie i København K (Store Kongengade 79, 1264 København K). Der er INGEN krav om medlemskab til yogastudiet.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter. Der er shampoo, balsam og hårtørrer til rådighed. Det er også muligt at bade i DoYoga, men du skal selv medbringe shampoo, balsam, hårtørrer osv.

Hver fredag kl. 13.15-14.00 er der skill træning i Movement with Lydolph Studie. Alle PT klienter og faste hold klienter har mulighed for at deltage i denne træning helt gratis. 

Hver måned har vi fokus på et bestemt skill. Eksempelvis L-sit, Elbow Lever, Front lever, Middle split etc. I YOGO, som er der du også tilmelder dig træningen, kan du se hvad månedens fokus er. 

Vær opmærksom på at træningen bliver aflyst ved under 3 tilmeldte (tilmelding og afmelding til holdet skal ske SENEST 3 timer før holdet afholdes).

Klippekort kan bruges på både handstand hold og teamtrænings hold. 

Vær opmærksom på, at du ikke kan book hold der er fuldt booket af de faste medlemmer med mindre de melder afbud. Melder en fast holdklient afbud vil pladsen frigives i YOGO og du vil så få mulighed for at book den.

Er et hold ikke fuldt booket af de faste medlemmer vil du selvfølgelig have mulighed for altid at kunne book det hold.

Det er altid gennem YOGO, at du skal book dig på hold når du har købt klippekort.