fbpx

TEAM TRÆNING

Til dig der gerne vil træne på et fast hold 1-2 x om ugen og forbedre din styrke, teknik og kondition.

Team Træning er et medlemsskab til dig, der ønsker at blive stærk, øge dit generelle velvære og overskud – og give dig en masse energi og glæde i din hverdag.

Det er vanvittigt sjovt og motiverende, at træne sammen på et hold. Mange oplever, at det er langt nemmere at komme afsted til træning når man er en del af et fast hold. Dette er også grunden til at mange vælger teamtræning til.

Team træning lægger sig så tæt op af personlig træning som muligt, da du træner på et lille hold med max 6 andre personer og til en meget mere overkommelig pris end personlig træning.

Med Team træning får du skabt en god og struktureret træningsrutine da du altid træner på det samme faste tidspunkt. Du vælger selv om du vil tilmeldes et hold, der træner 1 eller 2 x om ugen. 
Træningen har en varighed på 55 min. men føles som 20 min. fordi vi har det så sjovt. Spørg selv de nuværende deltagere😉

Træningen er en blanding af calisthenics, funktionel træning og styrketræning. Vi fokuserer en del på øvelser som pull up, chin up, push up, pistol squat, dips og L-sit. 

Du vil af og til også blive mødt af lidt konditionstræning, crossfit inspirerede workouts, mobilitetstræning, fysiske og sjove challenges og finishers (dem er jeg ret kendt for)😜🤫

Alle øvelser gennemgås inden træningen. Uanset niveau, skavanker, alder og køn garanterer jeg, at du sagtens kan være med. Programmet skaleres altid til lige netop dig og dit niveau. 

Mindst 3 deltagere for at holdet oprettes og max 6-7 deltagere pr. hold.

Det får du:

Cirka hver 3. måned laver vi en styrketest i udvalgte øvelser for at sikre, at det går den rigtige vej.

HOLD MED 1 UGENTLIG TRÆNING

SPAR 25% - Gælder t.o.m d. 2 april!
kr170
kr 127,50
/ugen
 • 2 ugentlige træninger á 55 min.
 • Gratis træningsprogram (ændres løbende i takt med at dit niveau øges)
 • En månedlig gratis weekendstræning (udendørs)*
 • Lukket hold med max 6-7 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • Træning i Josephine's private træningsstudie (Lille Strandstræde 8, 1254 Kbh K) - Ingen krav om medlemsskab til noget fitnesscenter!

HOLD MED 2 UGENTLIGE TRÆNINGER

SPAR 25% - Gælder t.o.m d. 2 april!
kr300
kr 225
/ugen
 • 2 ugentlige træninger á 55 min.
 • Gratis træningsprogram (ændres løbende i takt med at dit niveau øges)
 • En månedlig gratis weekendstræning (udendørs)*
 • Lukket hold med max 6-7 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser
 • Træning i Josephine's private træningsstudie (Lille Strandstræde 8, 1254 Kbh K) - Ingen krav om medlemsskab til noget fitnesscenter!

PRØVETIME

Prøv en enkelt træning
kr 50
 • Book 1 time á 55 min. varighed
 • Vælg frit mellem alle Teamtrænings hold
 • Gyldig 1 måned fra købsdato

Hvorfor Team Træning?

Øget styrke, energi og velvære

Det er vigtigt at holde sin funktionalitet, styrke og muskelmasse ved lige hele livet. Hverdagens gøremål bliver langt nemmere - også når man er oppe i årene. Derudover bliver man glad i låget af at træne. Serotonin, dopamin og endorfiner er nogle af de hormoner, som udløses i hjernen når du træner, og de er grunden til, at du har det så godt efter en træning.

Større sandsynlighed for at du kommer af sted

Det er langt nemmere at komme afsted når man har faste ugentlige træninger. Derudover ved man at der står en træner og ens træningsbuddies der venter på at give den gas med en.

Træning der er sjov, anderledes og udfordrende

Træningen er funktionel og inspireret af calisthenics. De fleste deltagere har ofte et fysisk mål som fx at kunne tage en chin up. Andre træner for at øge deres generelle styrke. Lige så snart at træningen har et andet formål end "bare" at se ud på en bestemt måde, bliver det også langt sjovere og mere motiverende.
#performanceoverlooks

Socialt sammenhold og hygge

Vi hepper på hinanden, vi snakker og vi hygger til træningerne. Det er ikke hardcore sved og råb. Vi har fokus på teknikken, udførslen og at have det rart og sjovt. Træningerne går lynhurtigt fordi deltagerne får lov til både at træne og drøfte verdenssituationen. Der er tid til det hele og resultaterne er for vilde!

HOLD 1

MANDAGE 6:00 & TORSDAGE 6:00
 • Holdet starter op for første gang d. 1/5-2023
FÅ LEDIGE PLADSER

HOLD 2

MANDAGE 7:05 & TORSDAGE 7:05
 • Holdet starter op for første gang d. 1/5-2023

HOLD 3

MANDAGE 18:15 & ONSDAGE 18:15
 • Holdet starter op for første gang d. 1/5-2023
FÅ LEDIGE PLADSER

HOLD 4

TIRSDAGE 16:15
 • Holdet starter op for første gang d. 11/4-2023

HOLD 5

ONSDAGE 7:30
 • Holdet starter op for første gang d. 12/4-2023

PRØVETIME

PRØVETIME 50kr
 • Gyldig 1 måned fra købsdato

FAQ

Betalingen foregår forud for hver måned. 

Træner du 2x om ugen betaler du 300kr om ugen svarende til 1350kr om måneden. Den månedlige pris er beregnet ud fra en gennemsnitlig måned på 4,5 uger. 

Træner du 1x om ugen betaler du 170kr om ugen svarende til 765kr om måneden. Den månedlige pris er beregnet ud fra en gennemsnitlig måned på 4,5 uger. 

Du kan altid tilmelde dig, også midt i en måned. Tilmelder du dig midt i en måned fratrækkes de træninger der allerede er afholdt.

Din opsigelsesperiode hedder løbende måned + en måned. Dvs. opsiger du fx i februar stopper du ved udgangen af marts.

Næste faktura har altid forfald den sidste hverdag i måneden.

Du betaler kun for den træning, der rent faktisk bliver afviklet. Er din træner (Josephine) syg eller på ferie, kompenseres der økonomisk den efterfølgende måned med den timepris du betaler for at gå på holdet.

Ved opstart af helt nye hold kan du reservere en plads ved at udfylde reservationsformularen. Efter reservationsformularen er udfyldt modtager du en faktura med betaling for første måned. Først når den er betalt er din plads sikret. 

Den månedlige weekendstræning er en træning som er med i dit medlemsskab. 

Én gang om måneden mødes vi på tværs af alle hold og træner sammen. Både Teamtræningshold, Handstand Hold og Personlige Træningsklienter har mulighed for at deltage i denne træning. 

Træningen vare en time og er meget ala den man kender fra Teamtræningen. 

Lokationen kan være forskellig fra gang til gang, men det er altid udendørs, uanset hvad vejret lover. 

Man tilmelder sig gennem mit online bookingsystem YOGO.

Som regel er det den 2. sidste lørdag i måneden, men der kan forekomme ændringer, så hold øje på YOGO. 

Husk at lokationen kan være forskellige fra gang til gang, så hold øje med hvad der står af lokation fra måned til måned.

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema og bladreR frem i ugerne indtil den månedlige fællestræning dukker op i kalenderen. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Det er muligt at sætte sit medlemsskab i bero hvis man skal på ferie eller lignende.
Du kan sætte dit medlemsskab i bero i op til 4 måneder om året, dog kan du max sætte dit medlemsskab i bero i 8 uger ad gangen. 
Bero kan kun gøres hele måneder af gangen. 

Det koster ikke noget at sætte dit medlemsskab i bero hvis der er tale om en pauseperiode på 4 uger. Vil du i bero i over 4 uger koster det 150kr. 
Når du sætter dit medlemsskab i bero skal du angive start og slutdato for pausen. 
Dit medlemsskab starter automatisk igen efter slutdatoen du har angivet. 

Ønsker du at sætte dit medlemsskab i bero skal du sende en mail til info@movementwithlydolph.dk

Teamtræning afvikles hele året rundt.

Som udgangspunkt er der altid træning på helligdage. Der er dog ikke træning i perioden fra 23. december til og med 1. januar.

Er der enkelte helligedage hvor der ikke er træning, vil du få besked om dette og kompenseres for den træning på din næste faktura. 

Er du forhindret i at deltage i en træningstime, er det ikke muligt at få refunderet pengene for den time og det er ikke muligt at træne med på et andet hold.

Bliver du skadet i en længere periode kan du enten sætte dit medlemsskab i bero eller opsige dit medlemsskab (løbende måned + en måned). Læs mere under “Betaling og opsigelse” og “Medlemsskab i bero”.

Er du skadet/syg inden du tilmelder dig men din skade/sygdom er i den mere milde ende og har du nogenlunde styr på hvad du må/kan, er det blot vigtigt at du giver mig besked inden dit forløb starter. 

Er din skade/sygdom i den mere alvorlige ende, er det vigtigt at du tager kontakt til mig inden du tilmelder dig, da jeg vil have mulighed for at vurdere om det er forsvarligt for dig at deltage på træningsholdene. Du kan skrive til mig på info@movementwithlydolph.dk

Pludseligt opstået ferie, sygdom og skader skal meddeles direkte til Josephine på enten mail eller SMS. 

Træningerne foregår i Josephine’s eget private træningsstudie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Dvs. du har ingen udgifter til et almindelig kommercielt fitnesscenter.

Du er altid velkommen til at bruge mine badefaciliteter, du skal dog selv medbringe håndklæde, shampoo, balsam og bodylotion.

lokationer
Hvor holder jeg til?

Jeg holder til i mit eget lille studie i København K (Lille Strandstræde 8 st. 1254 København K). Det ligger 5 min. gang fra Kgs. Nytorv Metro st. og 5 min. gang fra Marmorkirken Metro st.

Studiet er kun for mine egne klienter. Man kan ikke komme udefra og træne. Studiet er derfor hyggeligt, trygt og privat – og du skal ikke betale et månedligt abonnement til noget center. Du betaler kun for din personlige træningstime.

I sommermånederne er det muligt, at træne på min fleksible sommer bootcamp hvor man kan købe klippekort og frit tilmelde og afmelde sig hold på forskellige tidspunkter mandag-fredag. 

Det er dog meget forskelligt fra år til år hvor mange hold jeg tilbyder, hvornår på dagen og hvilke dage i ugen da det afhænger af mine faste klienters træningstidspunkter.

Holdende på flex sommer bootcamp konceptet er som udgangspunkt udendørs, men er der teamtræningshold med faste ledige pladser, vil dette hold også blive tilgængeligt hos flex sommer bootcamp deltagerne. Det bliver dog fjernet hvis det bliver fyldt op i løbet af sommermånederne, så man vil ikke kunne regne 100% med at have det hold som en mulighed hele sommeren. Til gengæld kan man også være heldig at andre teamtræningshold bliver ledige til flex sommer bootcamp deltagerne i løbet af sommeren. 

Mere info bliver lagt op i løbet af foråret.

Ønsker du at træne hjemme hos dig selv, er dette også en mulighed. Dog skal det kunne gå op med mine andre klienters træningstidspunkter.

Prisen for hjemmetræning er altid en smule dyrere end hvis du vælger at træne i Movement with Lydolph Studio.