fbpx

ONLINE FORLØB

Til dig som er relativ selvkørende eller som bor langt væk og gerne vil have sparring og motivation fra sidelinjen.

indledende personlig samtale

Inden vi går i gang med forløbet tager vi en personlig telefonsamtale for at klarlægge hvor du er nu og hvor du gerne vil hen. Til samtalen vil vi snakke en del om dig og dine behov, samt forventningsafstemme forløbet.

FEEDBACK

Jeg beder dig indimellem om at sende mig videoer af alle eller bestemte øvelser fra dit program for at kunne give dig optimal teknisk feedback.

kostvejledning

Jeg laver ikke kostplaner, men kostvejledning indgår i dit forløb hvis du føler at dette er noget du har behov for. Kostvejledningen vil finde sted under vores månedlige eller ugentlige telefonsamtale

24/7 Support

Du har altid mulighed for at skrive hvis der er det mindste. Jeg svarer mellem 6-21 i hverdagene og mellem 9-17 i weekenden. Jeg svarer altid indenfor 24 timer, og bestræber mig på at det bliver indenfor kun et par timer.

Single goal coaching

Dette forløb er det rette til dig som ønsker at arbejde med et enkelt mål. Det kan fx være ønsket om at øge sin overall styrke i kroppen, eller det kan været et mere specifikt mål - fx målet om at kunne lave et L-sit eller kunne gå i split.
1200kr
/måned
 • DET FÅR DU:
 • 2 månedlige telefonsamtaler á 15-30 min. varighed.
 • Teknisk feedback når du sender videoer fra din træning
 • Træningsstrategi tilpasset dig og dit mål
 • Programopdateringer hver 4-6 uge
 • Ubegrænset vejledning og support
 • *Mulighed for at deltage i min månedlig gratis weekendstræning (udendørs i København)
 • **Mulighed for at deltage på min ugentlige gratis skill træning (fredage 16:00 i MWL Studie i Kbh K)

MULTIPLE GOALS COACHING

Dette forløb er det rette til dig som ønsker at arbejde med flere mål. Fx hvis du både ønsker, at arbejde henimod din første chin up, kunne sidde i L-sit og lære håndstand..
1500kr
/måned
 • DET FÅR DU:
 • 2 månedlige telefonsamtaler á 15-30 min. varighed.
 • Teknisk feedback når du sender videoer fra din træning
 • Træningsstrategi tilpasset dig og dine mål
 • Programopdateringer hver 4-6 uge
 • Ubegrænset vejledning og support
 • *Mulighed for at deltage i min månedlig gratis weekendstræning (udendørs i København)
 • **Mulighed for at deltage på min ugentlige gratis skill træning (fredage 16:00 i MWL Studie i Kbh K)

TRÆNINGSPROGRAM

1399kr
 • Grundig 45 min. konsultation vedr. dine målsætninger (kan foregå fysisk eller over telefonen)
 • Træningsprogram udarbejdet ud fra dine målsætninger.

Calisthenics / funktionel styrketræning

Træningen der gør dig stærk og som er overførbar til din dagligdag. Calisthenics tager udgangspunkt i kropsvægtsøvelser som pull ups, pistol squat, push up og dips. Samt skilltræning med skills som L-sit, Muscle-Up, Elbowlever, backlever etc. Funktionel træning har fokus på koordination, mobilitet, bevægelighed og balance.

Vægttab

Hvis et vægttab skal være holdbart hjælper det ikke er følge ekstreme slankekure og kostplaner.
Det handler om at finde en tilgang som er den mest optimale for dig og den livsstil du har. Det skal være en livsstilsændring. Ikke en kur.
Vægttab handler langt mere om vanecoaching og at finde en træningsform som man rent faktisk synes er sjov, så den er holdbar i længden.

Mobilitet & fleksibilitets træning

Mobilitet og fleksibilitet er noget som mange negligere, men bør faktisk fundamentet i træningen. Mobilitet giver bevægelsesfrihed og giver os mulighed for at kunne bevæge os ud i mange forskellige positioner - positioner som også er overførbar til dagligdagen. Derudover øger du også risikoen for skader ved at holde din mobilitet ved lige.

Ofte stillede spørgsmål

Betalingen foregår forud for hver måned. 

Du kan altid starte op, også midt i en måned. 

Din opsigelsesperiode hedder løbende måned + en måned. Dvs. opsiger du fx i februar stopper du ved udgangen af marts.

Næste faktura har altid forfald 7 dage før sidste dag i dit nuværende forløb. Du har herefter 7 dage til at betale den.

Mit mål er at hjælpe alle, der ønsker at blive stærkere og komme i form.

Uanset om du er ung eller ældre, nybegynder eller erfaren, så tilpasser jeg træningen efter dine behov og evner. Jeg tror på, at træning bør være tilgængelig for alle, uanset ens baggrund eller fysiske formåen.

Jeg tilbyder træning der kan tilpasses til forskellige niveauer og mål. Uanset om du ønsker at opbygge muskelstyrke, forbedre din kondition eller tabe dig, vil jeg være der for at vejlede og støtte dig på din rejse mod en sundere og stærkere krop.

Den månedlige weekendstræning er en træning som er gratis hvis du er nuværende klient. Altså pt er klient hos mig uanset om det er holdklient, PT-klient eller online klient.

Træningen er fullbody træning som tager udgangspunkt i træningsformen calisthenics, vi fokusere derfor på at bruge kroppens egen vægt til at udføre en række forskellige øvelser som træner styrke, udholdenhed, smidighed, koordination og kropsbevidsthed. 
Typiske øvelser i calisthenics træning er f.eks. push-ups, pull/chin-ups, dips, squats, lunges, hollow hold, planken, etc. Træningen vil altid blive skaleret ned til dit niveau, det forventes derfor ikke at du kan lave en pull-up. 
Der vil undervejs i træningen også blive tilføjet legende elementer – bevægelse som gør at du fuldstændig glemmer at du træner. Josephine er ret kendt for sine sjove, legende og til tider hårde finishers. 
Det bliver sjovt og du er i hammer godt selskab. 
 

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema og bladreR frem i ugerne indtil den månedlige fællestræning dukker op i kalenderen. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Det ugentlige skill træningshold er gratis hvis du er nuværende klient. Altså pt er klient hos mig uanset om det er holdklient, PT-klient eller online klient.

Der er plads til 6 på holdet. Ved færre end 3 tilmeldte aflyses holdet.

På Skill træningsholdet fokuserer vi på at forbedre specifikke færdigheder eller teknikker inden for calisthenics.

Skills vi fx træner er:
L-sit
Handstand 
Handstand Push-up
Elbow lever
Back lever
Front lever
Human Flag
Planche
Pistol Squat
Muscle-up
 

SÅDAN TILMELDER DU DIG:

Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage, så en anden kan få glæde af din plads.