fbpx

Udendørs Bootcamps

Til dig der ønsker at træne udenfor i det fri 1-2 x om ugen – og forbedre din styrke, teknik og kondition.

Er du interesseret i at træne på et fast hold udendørs 1 gang ugentligt og med den samme træner hver gang. Du får ovenikøbet også et skønt fællesskab og en struktureret træning.

I så fald, så er min bootcamp lige noget for dig!💪

Uanset niveau, skader og alder, garanterer jeg, at du sagtens kan være med. Programmet kan altid skaleres til lige netop dig og dit niveau.

På min 8 ugers træningsbootcamp er den primære træningsform styrketræning med stor inspiration fra calisthenics. Vi har bl.a. fokus på pistol squat, push ups, Chin & pull ups, dips, m.m.

Du vil indimellem også blive mødt af lidt konditionstræning, crossfit inspirerede workouts, mobilitetstræning, fysiske og sjove challenges og finishers (dem er jeg ret kendt for)😜🤫

Alle øvelser gennemgåes inden træningen og skaleres til den enkelte.

Det er vanvittig sjovt og motiverende, at træne sammen på et hold, og mange oplever at det er langt nemmere at komme afsted til træning når man er en del af et fast hold. Dette er også grunden til at mange vælger bootcampen til🤩

Mindst 6 deltagere for at bootcampen oprettes og max 12 deltagere pr. bootcamp.

5 ugers bootcamp
1 ugenlig træning

750
525kr Tilbud gælder til og med d. 1 august!
 • DET FÅR DU:
 • 1 ugentlige træning á 55 min. (5 træninger i alt)
 • Gratis træningsprogram som kan trænes når du vil
 • *En månedlig gratis udendørs weekendstræning
 • **En ugentlig gratis skill træning
 • Lukket hold med max 6-12 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser

8 ugers bootcamp
2 ugenlige træninger

1400
980kr Tilbud gælder til og med d. 1 august!
 • DET FÅR DU:
 • 2 ugentlige træninger á 55 min. (10 træninger i alt)
 • Gratis træningsprogram som kan trænes når du vil
 • *En månedlig gratis udendørs weekendstræning
 • **En ugentlig gratis skill træning
 • Lukket hold med max 6-12 deltagere
 • Medlem af VIP Facebookgruppe med eksklusive tilbud på ydelser

Hold 1
mandage 7:30

1 UGENTLIGE TRÆNING
 • Første træning mandag d. 28 august 2023
 • Sidste træning d. 25 september 2023
 • Lokation
  Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K

hold 2
torsdage 16:00

1 UGENTLIGE TRÆNING
 • Første træning mandag d. 31 august 2023
 • Sidste træning d. 28 september 2023
 • Lokation
  Boldburet i Havnegade, 1058 København K

hold 1 + hold 2
mandage 7:30 og torsdage 16:00

2 UGENTLIGE TRÆNINGER
 • Første træning mandag d. 28 august 2023
 • Sidste træning d. 25 september 2023
 • Lokation
  Mandag: Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K
  Torsdag: Boldburet i Havnegade, 1058 København K

Hvorfor udendørs bootcamp?

Tilpasset træning og et stort trænings-repertoire

Du vil opleve en forvandling både fysisk og mentalt, da du opbygger styrke og smidighed, samtidig med at du styrker din selvtillid og udholdenhed. Du vil opnå et stort repertoire af træningsøvelser og træningen vil altid tilpasses dit niveau, hvilket sikrer en effektiv og personlig træningsoplevelse.

Mere energi og overskud

Træning i det fri giver en forfriskende og energifyldt oplevelse, hvor du får glæde af frisk luft og naturligt lys, hvilket resulterer i øget energi og forbedret mental klarhed.

Lær at se muligheder fremfor begrænsninger

Du lærer at se de muligheder, der findes omkring dig, og udnytte dem til at udfordre din krop og opnå dine træningsmål. Du vil udvikle en mere fleksibel og tilpasningsdygtig tilgang til træning generelt, uanset hvor du befinder dig.

Fælleskab og gruppedynamik

Du træner sammen med andre mennesker. Dette skaber en stærk gruppedynamik, hvor I kan motivere og støtte hinanden. Den positive energi i gruppen kan hjælpe dig med at presse dig selv hårdere og opnå bedre resultater. Holdet er med til at holde dig ansvarlig og motiveret til at fortsætte med træningen.

Det får du:

Ved opstart og afslutning af bootcampen laver vi en styrketest i udvalgte øvelser.

Ofte stillede spørgsmål

Du betaler for bootcampen med det samme. Beløbet kan ikke opdeles i flere rater.

Mit mål er at hjælpe alle, der ønsker at blive stærkere og komme i form.

Uanset om du er ung eller ældre, nybegynder eller erfaren, så tilpasser jeg træningen efter dine behov og evner. Jeg tror på, at træning bør være tilgængelig for alle, uanset ens baggrund eller fysiske formåen.

Jeg tilbyder træning der kan tilpasses til forskellige niveauer og mål. Uanset om du ønsker at opbygge muskelstyrke, forbedre din kondition eller tabe dig, vil jeg være der for at vejlede og støtte dig på din rejse mod en sundere og stærkere krop.

Er du forhindret i at deltage i en træningstime, er det ikke muligt at få refunderet pengene for den time. Det kan være muligt at træne med på et andet hold, hvis der er plads, men dette er kun efter aftale med Josephine.

Hvis du bliver skadet i en længere periode, vil det ikke være muligt at få dine penge retur.

Hvis du er skadet/syg inden du tilmelder dig, men din skade/sygdom er i den mere milde ende og du har nogenlunde styr på, hvad du må/kan, er det blot vigtigt, at du giver mig besked inden dit forløb starter.

Hvis din skade/sygdom er i den mere alvorlige ende, er det vigtigt, at du tager kontakt til mig inden du tilmelder dig, da jeg vil have mulighed for at vurdere, om det er forsvarligt for dig at deltage på træningsholdene. Du kan skrive til mig på info@movementwithlydolph.dk.

Den månedlige weekendstræning er en træning som er gratis hvis du er nuværende klient. Altså pt er klient hos mig uanset om det er holdklient, PT-klient eller online klient.

Træningen er fullbody træning som tager udgangspunkt i træningsformen calisthenics, vi fokusere derfor på at bruge kroppens egen vægt til at udføre en række forskellige øvelser som træner styrke, udholdenhed, smidighed, koordination og kropsbevidsthed. 
Typiske øvelser i calisthenics træning er f.eks. push-ups, pull/chin-ups, dips, squats, lunges, hollow hold, planken, etc. Træningen vil altid blive skaleret ned til dit niveau, det forventes derfor ikke at du kan lave en pull-up. 
Der vil undervejs i træningen også blive tilføjet legende elementer – bevægelse som gør at du fuldstændig glemmer at du træner. Josephine er ret kendt for sine sjove, legende og til tider hårde finishers. 
Det bliver sjovt og du er i hammer godt selskab. 
 

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema og bladreR frem i ugerne indtil den månedlige fællestræning dukker op i kalenderen. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Det ugentlige skill træningshold er gratis hvis du er nuværende klient. Altså pt er klient hos mig uanset om det er holdklient, PT-klient eller online klient.

Der er plads til 6 på holdet. Ved færre end 3 tilmeldte aflyses holdet.

På Skill træningsholdet fokuserer vi på at forbedre specifikke færdigheder eller teknikker inden for calisthenics.

Skills vi fx træner er:
L-sit
Handstand 
Handstand Push-up
Elbow lever
Back lever
Front lever
Human Flag
Planche
Pistol Squat
Muscle-up
 

SÅDAN TILMELDER DU DIG:

Du skal logge ind med dit client login på YOGO. Herefter går ud op under skema. Du trykker herefter på “tilmeld”. Husk at afmelde 3 timer inden holdstart hvis du bliver forhindret i at deltage, så en anden kan få glæde af din plads.