fbpx

Handstand Bootcamp - Hold 3

2.000,00 kr.

Praktisk info

  • Onsdage kl. 20:00 og Fredage kl. 7:00
  • Opstart 25/1-2023 – Sidste træning 17/3-2023
  • 8 uger – 2 ugentlige træninger
  • Lokation: DoYoga (Store Kongensgade 79, 1264 København K)
  • 60 min. træning
  • Lille lukket hold på max 8 deltagere!

På handstand bootcampen vil vi bl.a. komme ind på:
– Tips til hvordan du kan styre balancen
– Opspænd og alignment øvelser
– Kick up teknik
– Faldeteknik, så du lærer at falde sikkert ud af din håndstand
– Vægøvelser som er forøvelser til den fritstående håndstand
– Fritstående håndstand til dem som er klar til det
– Mobilitetstræning
– Styrketræning som vil hjælpe dig i din håndstand

Ikke på lager

Beskrivelse

Håndstand bootcampen er for dem der ønsker mere sparring og en dygtig og passioneret træner med på sidelinjen, med som ikke ønsker eller har økonomi til at betale for personlige træningstimer. Den er desuden også det helt rette valg for dig, der gerne vil være en del af et lille intimt hold på max 6 deltagere.

Bootcampen vil bl.a. indebære:
Gyldne tips til hvordan du kan styre balancen, opspænd og den perfekte håndstand form, kick up teknik, vægøvelser, fritstående håndstand, smidighedstræning, styrketræning som vil hjælpe dig i din håndstand, og meget mere.
Bootcampen er for begyndere (ingen til lidt erfaring med håndstand) og intermediate (erfaring med håndstand men mangler forståelse og teknikker)

Disclaimer: Er du helt nybegynder må du ikke forvente, at du kan stå på hænder efter en 8 ugers bootcamp. Håndstand er et skill der kræver hårdt arbejde og tålmodighed. 

Forvent, at du har rykket dig på nogle parametre som fx forståelsen, formen, styrken, smidigheden og hvad du kan gøre fremadrettet på din håndstandrejse. Men en smuk fritstående håndstand er for de fleste ikke realistisk med mindre de kommer med noget håndstandserfaring.

Jeg vil klart anbefale at træne på den Bootcamp der træner 2x om ugen fremfor 1x om ugen, da du rykker dig betydeligt hurtigere ved 2x ugentlige træninger.

MAX 8 DELTAGERE OG MINIMUM 4 FOR AT BOOTCAMPEN OPRETTES.